Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ja byłem ze swoją Panią... ;) potańczyliśmy , wypiło się winko i po 12 wróciliśmy do niej do domu... ;) i dopiero wtedy się działo... ;)

No jeszcze nie planujemy wyjścia na sylwestra, bo jak bedzie padać i zawierucha to chyba bedzie nici z tego.. :/

Opublikowano
A Wiesz że u mnie słowo droższe od pieniędzy. :D
Hahahaha, bo Ty nie wiesz że nie oparła byś się mojemu urokowi. :lol:

I jak mam teraz to rozumieć ? :huh: Słowo droższe pieniędzy , a na koleżankę wozak urok chcesz rzucać ? :rolleyes:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

FINN, nawet nie pytam w jakim stanie jest dzisiaj łoże. :lol:

Wozak, już tylko urok osobisty. :P :lol:

Opublikowano

@wozak widzę że masz podobne podejście jak moja żona, i prawidłowo :) Ale uwierzcie mi znam gościa co za kilka browarów śpi w samochodzie :wacko: Żona od urodzenia bezrobotna - tylko papieros, kawa i tv, dzieciak już pełnoletni sam na siebie zarabia... Ja na jego miejscu to przed nią bym zamknął drzwi a nie odwrotnie

Gość Profil usunięty
Opublikowano

I jak mam teraz to rozumieć ? :huh: Słowo droższe pieniędzy , a na koleżankę wozak urok chcesz rzucać ? :rolleyes:

Słowo, to u mnie słowo. :P

Urok, bo Koleżanka taka pewna siebie, a jest powiedzenie "nigdy nie mów nigdy". :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Może i lepiej, bo a nóż byś się we mnie jeszcze zakochała po pijanemu. :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

@siewca., jeszcze tak.. ;)

@mat, no jak to w jakim??? w takim jak zawsze... :D

@tomasz, a to ma do tego, że u sąsiada , bede jeździł w odśnieżaniu , a jak wiadomo, wtedy nie ważne czy sylwek, czy święta... :/ i kobietę trzeba będzie pozostawić... ;) ale znając ją pewno będzie jeździć ze mną... ;)

Opublikowano

@MAT912 ale Ja nie wiem jak :P wyglądasz ;)

Aha już koleżanka się zainteresowała ... :rolleyes: .Tak jak pisze Mat ''nigdy nie mów nigdy ''. Osobiście staram się unikać tego słowa ''nigdy '' ,bo to prowokacja dla losu .

Gość Profil usunięty
Opublikowano

oj nawet @SIEWCA sie pojawil. Mat wroze ze ten temat bedzie zadzil na AF.

Dobry jest temat O WSZYSTKIM I O NICZYM czyli o tym co my lubimy rozmawiac :D

Bo my lubimy rozmawiać o tym, o czym panny i kawalerowie udają że nie lubią. :P