Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli przesadziłam to przepraszam🙄🤕nie rozumiem tej emocjonalności😋

Opublikowano

a skąd o tym wiesz?

Przed chwilą, jacus napisał:

znam taka jedna nifmomanke ktora na jednej imprezie dwie pary rajstop sciagala i to kazde z innym .

Opublikowano

jestem obserwatorem rzeczy ulotnych i dziwnych, do tego zawsze kieruje wiec nie pije, wiec sie nudze, wiec obserwuje, czasami ide sie przewietrzyc, zapalic-[choc nie pale]  

gdybyscie byli zawsze trzezwi na roznych imprezach to nie takie rzeczy byscie zobaczyli 😛

Opublikowano
4 minuty temu, tess napisał:

Jeśli przesadziłam to przepraszam🙄🤕nie rozumiem tej emocjonalności😋

Ok, nie gniewam się,   :D  ale ubierz jednak majtki bo jest mroźno.    :P   xD

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

jestem obserwatorem rzeczy ulotnych i dziwnych, do tego zawsze kieruje wiec nie pije, wiec sie nudze, wiec obserwuje, czasami ide sie przewietrzyc, zapalic-[choc nie pale]  

gdybyscie byli zawsze trzezwi na roznych imprezach to nie takie rzeczy byscie zobaczyli 😛

Nie jestem obserwatorem, nie kieruję wtedy, zawsze piję, nigdy się nie nudzę, co najwyżej idę się odpowietrzyć, albo zapalić.   A im mniej widzę tym mniej będę się motał przed prokuratorem w razie czego.    xD

Opublikowano

sean-masz racje, gdy jeden znajomek pchnal drugie nozem w barze ,to w prokuraturze okazalo sie ze to ja bylem jedynym trzezwym. tyle szczescia ze naprawde nic nie widizalem i tak moglem zeznac na procesie, wszyscy inni twierdzili-tez zgodnie z prawda- ze byli pijani. gostek i tak dostal 12 lat-ten drugi przezyl a potem sie nawet kumplowali. jako trzezwy opuscilem szybko miejsce zdarzenia ale jeden mnie sprzedal jako swiadka.

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

jako trzezwy opuscilem szybko miejsce zdarzenia ale jeden mnie sprzedal jako swiadka.

no i masz powód żeby się na drugi raz upić i nie pamiętać. :D

Opublikowano

gdybym sie upil i wpadl pod stolik toby mnie psy zgarnely na koniec. poza tym to bylo ponad 25 lat  temu i nadal nie pije- nie lubie , nie smakuje mi , czasami dla zdrowotnosci cos lykne ale rzadko.

Opublikowano

A kto mówi o upojeniu alkoholowym, ot wypić żeby płyny zregenerować i wszystko.   :P

49 minut temu, jacus napisał:

Skojarzyłeś mi się z tą piosenką  :P

Opublikowano (edytowane)

Bynajmniej nie chodziło mi o śpiew,   :P a raczej o "Siedział pan, smętny pan,
taki, co to nie pije, nie pali."   :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

ja akurat smetny nie jestem a bawic sie potrafie i na trzezwo,

zreszta-co widac po moich postach- i na trzezwo jestem wystarczajaca odlotowy 😢, co bym wypisywal po pijaku- chyba bym tesie do koncza wystraszyl/.

Opublikowano

Nie przejmuj się😂 wreszcie to zrozumiałeś i teraz już tu do nas pasujesz 🤣 wreszcie nie pytasz - po co, czemu, ile... Brawo🥂

Opublikowano

Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale Jacuś się zmienił, jak dostał opierpapier, idzie z nim już pogadać. Także Tesiu możesz dać mu "rozgrzeszenie" najwyżej jak powróci do dawnego stylu herezji, to przywrócimy mu "ekskomunikę."   :P

Opublikowano

juz sie boje - nawet niedawno mialem chwilowa ochote sie wyspowiadac po -nastu latach,ale szybko mi przeszlo , zreszta ja to grzechow nie mam a nawet jesli to nie pamietam. juz slonce zachodzi..mialem jechac do tesciowej ale nie wiem czy sie wybiore-na razie na paczki do siostry

Opublikowano

Szon gdzie... ja mam kogoś rozgrzeszać😂🤣🤣🤣  wysłucham, pogłaskam i tyle.. Nikogo nie oceniam - żyj i daj żyć- to moje motto😁😎 

Żebym nie była na diecie- to zdecydowanie wybrałabym pączki😂

... na jakiś czas zniknę - wrócę jak będę😗