Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

dawac dawac chlopaki.

mam z wczoraj zupe trzech kolorow wiec dzisiaj nie gotuje rosolu wiec mam czas na czytanie ..

Pytanie całkiem serio bez podtekstów.

Jacuś a Twoja Gwiazda ma wolne w niedziele w kuchni, czy po prostu lubisz gotować ?

3 godziny temu, tess napisał:

To raczej powinni być szczęśliwi gdy jakaś ich chce a nie... Zachowują się jak wściekłe zwierzęta. 

Oj tam. Jest też odwrotna wersja. Chłopak chce a dziewczyna ma go gdzieś.

Opublikowano

Sean, facet to ma przede wszystkim pociągać, a nie ciągnik mieć. No i tu jeszcze sztywność osi przy tym pociągu ważna jest, a te wszystkie nowoczesne, na miękkiej ośce są...traktory znaczy, no ale młode chłopaki, to na to teraz stawiają, niestety. No niestety, bo z pewnością nie ku kobiet uciesze, bo jak chłopu pływająca oś wygodna, no to jej, już niekoniecznie 

Opublikowano (edytowane)

Ale mi się zielony podoba😁 i ma taki ucięty przód - sexy😂🤣🤣🤣

Nie wiem jak to zinterpretuje kolega @bezbarwny 😂ale się domyślam. 🤣

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Oj tam. Jest też odwrotna wersja. Chłopak chce a dziewczyna ma go gdzieś.

O to menda😝😅😅🤣

Nie przejmuj się - będzie jakaś inna☺️ czasami tak już jest, że jedna strona chce a druga nie.. Chyba przeważnie tak jest. 

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

Powiedz to murzynowi że kolor ma nie ten teges. Grabisz sobie dziewczyno, oj grabisz, mimo mojego sentymentu do Twojej osoby.   :P

2 godziny temu, tess napisał:

i ma taki ucięty przód - sexy😂🤣🤣🤣

Wybacz, ale dla żadnej kobiety bym się nie okaleczał, żeby sobie coś pod kątem ucinać, bo ma akurat taki kaprys.  :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ale to człowiek, a nie rzecz😛 

Pewnie byś nie miał nawet na tyle odwagi😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Co tam traktor, to tylko kupa złomu. A w życiu są dużo ważniejsze sprawy. Jak ktoś materialne sprawy stawia na pierwszym miejscu, to życie bardzo szybo to zweryfikuje, ani się nie obejrzy za siebie.   :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Owszem, ale to tylko narzędzie pracy a nie priorytet w życiu.  :) A tym bardziej wyznacznik człowieka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Za bardzo mnie lubisz bym sobie u Ciebie nagrabił.   :P

1 minutę temu, tess napisał:

No teraz to Ty se grabisz😁😛

Opublikowano (edytowane)

Może troche🙄🤔ale sobie nie schlebiaj😂 

Kurcze uczulenie dostałam - nigdy nic nie miałam- a teraz dostałam perfumy od siostry i od nich mam uczulenie tylko tam gdzie się psikłam🤕😢😢a tak ładnie pachną 😵

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

O kurcze, trucizna ma zawsze słodki smak.   :P Nikolka musiała poznać że lubisz mnie zbyt bardzo, chce Cię oszpecić.    xD Bo ona się podkochiwała we mnie, ale wiedz że byłem nieugięty.   :P   :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

To Ty tyż jesteś fest zakochana?  :D  no no no, tak coś podejrzewałem   :P   a Nikolka jeszcze prędzej, dlatego sama rozumiesz skąd te zatrute perfumy.  :P Dobrze wie że jesteś dla niej nie lada konkurencją.   xD

Opublikowano (edytowane)

Romku, Tesia nie jest z tych wylewnych.  :)

Edytowane przez Gość