Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szon a ty od razu kochałeś swoją żonę, czy ileś tam lat po ślubie dopiero do ciebie dotarło, że to jednak ta i dobrze zrobiłeś. Tak się zastanawiam... 🤔

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

No tak maszyny które wy macie u innych już w zegawkach stoją...😋 Wiem że to nie pojęte ze ktoś może mieć i pokazać że ma, żeby jakiej mendzie ryjka przytkalo co nima a udaje że ma ... Ale takie życie jedni maJa drudzy nie... 😜 Ja tam sporo lat nie pokazywałem co mam ale w końcu trza pokazać  bidulom jak proszą... 😂😂🤔🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Ogar weź się uspokój bo wiemy co było na Podlasiu i to jeszcze nie tak dawno.   :P

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Winnetou napisał:

Szon a ty od razu kochałeś swoją żonę, czy ileś tam lat dopiero do ciebie dotarło, że to jednak ta i dobrze zrobiłeś. Tak się zastanawiam... 🤔

O kura to jakis znajomy tekst... 😁😁😁😁🤕

szon... Nie sraja się do Podlasia jak nie masz z czym i tyle.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Ogar z Winetą, cieszcie się swoimi żonami bo was i tak na nic innego nie stać  :P wpadło wam jak ślepej kurze ziarnko,   więc takie dylematy nie powinny wam się pętać w waszych łebkach, jak was kopną w d*py to marnie obaj skończycie.   xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

No tak maszyny które wy macie u innych już w zegawkach stoją...😋 Wiem że to nie pojęte ze ktoś może mieć i pokazać że ma, żeby jakiej mendzie ryjka przytkalo co nima a udaje że ma ... Ale takie życie jedni maJa drudzy nie... 😜 Ja tam sporo lat nie pokazywałem co mam ale w końcu trza pokazać  bidulom jak proszą... 😂😂🤔🤔

ogarku nie przyszło tobie do głowy że kogoś może mało interesować co ma ktoś inny? może ktoś ma inne priorytety niż to co sąsiad ma?

Opublikowano

Kurła jak macie jaką niepotrzebną już maszynę, to chętnie przytulę w cenie złomu... Chcę się rozwijać😂

7 minut temu, deSilva napisał:

Ogar z Winetą, cieszcie się swoimi żonami bo was i tak na nic innego nie stać  :P   więc takie dylematy nie powinny wam się pętać w waszych łebkach, jak was kopną w d*py to marnie obaj skończycie.   xD

To będzie jak w tym skeczu;

Ożeniłem się dwa razy, i dwa razy nieudanie. Pierwsza żona ode mnie  odeszła, a druga nie odeszła😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

ogarku nie przyszło tobie do głowy że kogoś może mało interesować co ma ktoś inny? może ktoś ma inne priorytety niż to co sąsiad ma?

A nie przyszło ci do główki ze jak ktoś ma to pakazuje i tyle... jak ktos zarzuca że ni ma... 😜

Sam prosiłeś żeby pokazać... Ty pokazujesz gumofilce bo tylko tyle masz i ja ci nie bronie.. 🤔

Co ja mam nie wstawiać fotek bo bidul jak ty sraczki dostaje.. 😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

Udowadnia tylko że wieś z niego wychodzi, są bogaci ludzie w miastach i jakoś się niczym nie chwalą, nie chwalą się samochodami, basenami, willami, a taki gumofilcarz w berecie ze wsi, paszportami krowimi będzie wymachiwał nam tu na forum, ja się wcale nie zdziwię jak wklei sobie swoje zdjęcie i będzie próbował polecieć gdzieś za granicę na tym paszporcie.   :P    :D

Opublikowano

nie rozumiesz chyba. mnie naprawdę mało obchodzi stan posiadania innych. miło spojrzeć na jakąś fajną maszynę, ale nie odczuwam zazdrości z tego powodu. a to że mam mało lub nie wiele. no cóż . nigdy nie twierdziłem że mam dużo.

Opublikowano (edytowane)

Czleku ale czy ja kierowałem te fotki do ciebie? 

Pierwszy za  to byłeś z komentarzem.. Wiec co tu pierdzielisz tera.... Mało cię obchodzi i temu zajmowałeś się lata hejtem pod fotkami... No bardzo ciekawe 🤔

Mnie nie obchodzi co ciebie obchodzi i nie ty tu jesteś wyznacznikiem dla kogokolwiek bo twoje zachowanie na forum to wielki nic i pierdu pierdu o niczym... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Hahaha, o zachowaniu komuś będzie pier**lił, a to do jego zachowania wszyscy mają pretensję.    :D

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

wielki nic i pierdu pierdu o niczym... 

no i??

może właśnie po to tu piszę ??

Opublikowano (edytowane)

O patrz "pan wszyscy" się znalazł..😁😁😁😁😁

Pisz onucy, pisz czy ja ci bronie pisać i cie wyganiam.. 🤕

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, bezbarwny napisał:

Ja nie mam

Dobrze, żeś się streścił, bo jakbyś się rozpisał, to dopiero trzeba  by było dedukować, czy jesteś za, czy przeciw😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, bezbarwny napisał:

Ja nie mam

Ty nie masz bo prawdziwy facet nie obraża się za bzdury i tyle... 😋 Zresztą trza mieć poczucie humoru do tego i tyle.... 

Szon co do wylotu za granicę to przedwczoraj były fotki z Egiptu u ogarka .... Przegapiłeś widocznie 😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Widziałem za to te jak byłeś na Krecie,    :P   rył ci strasznie za stodołą.    xD

Opublikowano

Jasne... ty żeś w świńskiej de był i opowiadasz tera.... 🤣🤣🤣

Opublikowano

Ty krówską d*pę masz na wysokości wzroku, także przyznaję ci pierwszeństwo, że nie raz tam nosem zaryłeś.   :P

Opublikowano
36 minut temu, ogarek napisał:

O patrz "pan wszyscy" się znalazł..😁😁😁😁😁

Pisz onucy, pisz czy ja ci bronie pisać i cie wyganiam.. 🤕

poniekąd tak

Opublikowano

Od łajz ci wyzywam?... Czleku puknij się w to makowke bo większej łajzy jak ty to tu nie znajdziesz obiboku  jeden... 😋