Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, nikolas29 napisał:

meg5 gdzie ty się podziewasz/? jak ja tesknie za toba

Nikolas ,miło ,ale to forum publiczne 🙂

1 godzinę temu, ogarek napisał:

A to taka żona nie wie ze jest gruba i musi pytać ? 🤔

No wiesz ,jak zapyta i dostanie ,,wiarygodną '' odpowiedź ,to nawet jak jest gruba ,to jest szczupła . 😄 

2 godziny temu, bezbarwny napisał:

No nie rozumi, nie rozumi....znaczenia słowa „ideał”. Ideał, to najpiękniejsza, najmądrzejsza, najwspanialsza, itp....po prostu, naj...rozumi?😉😋

żona była Mitka, nie Mirka. 

Czyli bez wad ?  Cóż ,nie ma ludzi bez wad ,nawet w tych tzw. idealnych ,dobranych  związkach .  Ale nikt nikomu nie broni wierzyć w to, co wierzy .

Mietka ,nie Mitka ,jak już tak poprawnie ma być . 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Meg5 napisał:

No wiesz ,jak zapyta i dostanie ,,wiarygodną '' odpowiedź ,to nawet jak jest gruba ,to jest szczupła . 😄 

Czyli bez wad ?  Cóż ,nie ma ludzi bez wad ,nawet w tych tzw. idealnych ,dobranych  związkach .  Ale nikt nikomu nie broni wierzyć w to, co wierzy .

Mietka ,nie Mitka ,jak już tak poprawnie ma być . 

Bez wad? A skąd ten wniosek? 
Ale skoro, to może by tak na własnych się skupić? Do świadomości przyjąć, że są i się je w szczęśliwym posiadaniu ma? Ale to zbyt proste by było, wszak nie belka belką, a drzazga? Otoczenie o niedoskonałościach ów uświadamiać trzeba, bo sobie nic do zarzucenia nie mam? Słusznie! Wszak w zgodzie z sobą samym żyć i być, to cel nadrzędny. 
dzięki za to „wierzyć” i że nikt nikomu nie broni, również dzięki. Ty od zawsze wiesz, jak mi dobrze zrobić😉😋 więc, jak Ostrowska śpiewa, „wiara to skrzydła, nadzieja to wiatr..”(czy tak jakoś) 

choć (w nawiązaniu do pytań w  kwestii - mówić, czy nie mówić że „kluseczka) zawsze może się trafić kretyn skończony partner, który tę nadzieję zadepcze i skrzydła podetnie, słowami; jesteś taka atrakcyjna, taka mądra, ale są mądrzejsze i atrakcyjniejsze od ciebie. 
i wtedy ona już złudzeń żadnych nie ma; dla niego, ideałem jest, no po prostu, taka taka...naj

Tyla 

Edytowane przez bezbarwny
Opublikowano

Kurla bezbarwny przyjacielu czy ty masz jaKies doły i potrzebujesz wsparcia? 🤔

Opublikowano

Ale żeś się rozpisał a to nie podobne do ciebie... Ta składnia to łeb trza męczyć żeby wykumac co tam się w głowie tli.... A na to to ja za leniwy 😂😂😂😂😂

Ale zaniepokoiles mnie tym słowotokiem 🤔

Opublikowano

Ty, sensacji poszukiwaczu, to jeszcze Ci nikt nic nie doniósł co tam, kto z kim i o czym na pw?🤣

składnia jak składnia, moje poglądy wyraża, a że czasem się rozpiszę, to Ty akurat, chyba zdziwiony być nie powinieneś😉

i zaniepokojony nie bądź. Wiem że zazdrosny jesteś, że to nie z Tobą tak, ale pewnie jeszcze okazja będzie. 

jakbyś cuś w temacie, to ja chętnie, jeśli jednak znów z psychologicznymi wynurzeniami się wynurzysz ku mnie, to sorry winetu, ale szkoda mi czasu. 

Opublikowano
4 minuty temu, bezbarwny napisał:

🤣

😉

i zaniepokojony nie bądź. Wiem że zazdrosny jesteś, że to nie z Tobą tak, ale pewnie jeszcze okazja będzie. 

jakbyś cuś w temacie, to ja chętnie, 

No przepraszam źle mnie zrozumiałeś i kategorycznie odmawiam nie jestem zainteresowany🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, bezbarwny napisał:

sorry winetu

Za co mnie przepraszasz?😂 

Odkąd przejąłem władzę widzę sporo nowych twarzy w temacie. Jest Meg to może i Bonifacy wróci na stałe?😁 @Kallina86 możesz wrócić, dopóki ja tu będę rządził nic ci nie grozi😊

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
16 godzin temu, Winnetou napisał:

Za co mnie przepraszasz?😂 

Odkąd przejąłem władzę widzę sporo nowych twarzy w temacie. Jest Meg to może i Bonifacy wróci na stałe?😁 @Kallina86 możesz wrócić, dopóki ja tu będę rządził nic ci nie grozi😊

Ty, no sądziłem, że choć Tobie, głupim nie być, nie wystarcza😉😂

Opublikowano (edytowane)

A dziękuje dziekuje. Trzeba mieć w życiu jakieś większe aspiracje😊 

Teska, widziałaś? Byłaś w zeszłym roku w agrofakcie😗

Na wydanie wspomnianych dokumentów trzeba cierpliwie poczekać. Niestety, nie ma możliwości ich późniejszego dołączenia. Zwraca na to uwagę użytkownik forum AgroFoto.pl o nicku Tess, pisząc, że załatwienie potrzebnych pozwoleń zajmuje minimum pół roku. Może się więc okazać, że nie wszyscy zainteresowani będą w stanie złożyć wniosek w aktualnym naborze.

Zrzut ekranu z forum rolniczego AgroFoto.pl

Poprawne złożenie wniosku o dofinansowanie nawadniania w gospodarstwie wymaga sporo zachodu.

fot. agrofoto.pl

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Zaczynam się o ciebie martwić🤔 nie zaczepiaj mnie bo powiem mamie😛

Opublikowano
19 godzin temu, Winnetou napisał:

Odkąd przejąłem władzę widzę sporo nowych twarzy w temacie. Jest Meg to może i Bonifacy wróci na stałe?😁 @Kallina86 możesz wrócić, dopóki ja tu będę rządził nic ci nie grozi😊

Adminem zostałeś 🤔, yacenty zrezygnował :) ?

Opublikowano

Dobrze, że szybko się uczysz a te owce to mają takie długie ogony? 

Opublikowano (edytowane)

Ale miałeś nam jakoś ciekawie ten temat prowadzić a tu nic... Postaraj się bardziej a nie tylko mnie inwigilujesz😄☺️

Jacuś co???  Aaa ż się oplułam😅 znowu się mnie czepiasz a ja już bardziej ofiarą być nie umiem tzn kobietą😒

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

Akurat... Szkoda że nie ma wyświetlenia obecności w temacie - to byś się zdziwił.. 

Albo ja😂👍

Edytowane przez tess