Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie idzie😔 i tego już nic nie zmieni. Szkoda 

Dobranoc

Edytowane przez tess
Opublikowano

to tak jak w teori sterowania wartośc zadana i odpowiedź obiektu, wystepuja przeregulowania w każdą stronę coraz mniejsze ale bez przektoczeń od wartości zadanej nie wiemy jaka jest odpowiedź obiektu to tak podobnie z kobieca natura testowanie odpowiedzi na wprowadzone zakłócenia i wtedy po reakci mozna tam odpowiednio wyregulować to i owo😏

3 minuty temu, tess napisał:

Nie idzie😔 i tego już nic nie zmieni. Szkoda 

Dobranoc

jak nie idzie zmienić to trzeba sie przyzwyczaić i uznać że te typy tak mają niz walczyć z wiatrakami cały czas i sie dziwić że nie idzie

Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

gdyby winietu zmienil sie w sokole oko , wyszedl na szczyt najblizszej gory i popatrzyl na polnoc-to przy dobrej pogodzie zobaczylby moj dom-co tam drobne 70 km.

Jacuś, pytanie całkiem serio bez podtekstów. Jesteś może w ciągu roku na Słowacji lub w Czechach ?

12 godzin temu, tess napisał:

Taki może być. Ja osobiście nie rozumiem facetów strzelacie fochy i to tak dziwnie bo myślałam, że  jak coś nie pasuje to powiecie i tyle, ale się pomyliłam... Normalnie obrarzalscy jesteście i fochy od metra😁

Raczej jest odwrotnie. To dziewczyny strzelają focha, obrażają się, nie wiadomo o co im chodzi. Nie mówią wprost, trzeba się domyślać a przez to można błędne wnioski wyciągnąć.

Opublikowano
20 godzin temu, tess napisał:

Taki może być. Ja osobiście nie rozumiem facetów strzelacie fochy i to tak dziwnie bo myślałam, że  jak coś nie pasuje to powiecie i tyle, ale się pomyliłam... Normalnie obrarzalscy jesteście i fochy od metra😁

O to to...dlatego z tymi z metra ciętymi, obu płci, to ostrożnie trzeba, bo tam serce blisko doopy, a podobno naukowo wykazane zostało, iż układ ów, stabilności emocjonalnej nie sprzyja. 

Opublikowano

dsbh- nie jezdze bo nie mam potrzeby-jesli slowacja to pytaj winietu,czechy-romana .

tesia strzeli focha i wroci na jej miejsce nikolka 🤣, obyd-wa-dwie sa rownie stabilne emocjonalnie...

Opublikowano (edytowane)

A co kolega z tą emocjonalnością? Wyrzuć to z siebie... Siostra się nie pogniewała, ale nie wiem co ją ugryzło.  I że niby ja to chłopina? A idź pan w UJ. 

Edytowane przez tess
Opublikowano

tesia znowu strzeli focha i zniknie a wroci nikola w zastepstwie- w sumie wsio rawno.😛

wybaczcie chlopaki jesli wystraszylem wam dziewczyne- moja winaaaa ,moja bardzo wielka winaaaa,  moze temu mnie to pieprzenie chodzi po kuchni a nie po glowie.

kurna 8 na minusie

Opublikowano

Troszku się zagalopowałeś, bo to forum rolnicze a nie jakieś matrymonialne bzdety... Tejże popisać na różne tematy każdy może czy chłop czy kobita... 

I się uczepiłeś 

Opublikowano (edytowane)

To nie masz do nich kontaktu? 

Dobry wieczór ogólnie. 

Zapomniałam, że jesteś taki rozchwytywany na tym messengerze... To pisz do nich kiedy wrócą bo takie fajne... 

Edytowane przez tess
Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

w sumie wsio rawno

Nie płaczcie 2go wybywam to może siostra wróci...  Widzę, że chyba lepiej. 

Opublikowano (edytowane)

Ciekawy pomysł z tym wyjazdem, ale nie tym razem. Bo ja zajeta jestem. 

Edytowane przez tess