Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Sean napisał:

Hahahaha, nie odpuściłem firankom w owym miejscu, bo tam się nie szuka firanek, zawsze wspominam o cipce, taka mała rzecz, a jak cieszy. xD Nie chcę się z tobą kłócić, ale grabisz sobie już od jakiegoś czasu, oj grabisz.  :D Normalnie prowokujesz wszystkich do kłótni.

A nie oczy nie mają być na wierzchu, co inne ma być, wtedy znajdziesz te firanki szybciej.   :P   xD

bezbarwny, jakbyś nie załapał, już dzisiaj wspomniałem o cipce.  :P

Sean, widzę, że z tego co napisałem, zrozumiałeś tyle, że koniecznie wytłumaczyć się musisz, a mnie wcale nie o to chodziło. No ale skoro tak zrozumiałeś, no to tak zrozumiałeś.

poza tym, pełen pokory i lęku, przed Twoimi sugestiami groźbą podszytymi, pozwolę sobie zapytać Ciebie, w jaki to sposób, jakimi czynami, czy słowami, sprowokowałem, czy próbowałem sprowokować kogokolwiek z Was, do wspomnianej przez Ciebie kłótni? Wyjaśnij proszę. Pokornie proszę, jako wiodącego w tym temacie prym. 

Opublikowano

Ogarek ,Ty się o swoje poczucie wstydu zamartw ,bo ewidentnie go nie posiadasz . 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Meg5 napisał:

Ogarek ,Ty się o swoje poczucie wstydu zamartw ,bo ewidentnie go nie posiadasz . 

Jeszcze portki mam nie wypierdziane to się nie martwię... 😋 Matko nauczycielko pantoflarzy... 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Widzisz ogarek ,jak Ty nic nie ogarniasz ...wysil się i wyobraź sobie ,że wypierdziane portki ,czy brak uzębienia można ukryć ,ale brak intelektu ,a co za tym idzie wszelkie inne  braki  już nie ... 😋   

1 godzinę temu, Pigmei napisał:

Miłego dnia dla wszystkich :) i przestańcie się bezsensownie spierać, :P

Cześć Meg, długo Cię tu nie było,  oj dłuuugo :D

Dziękuję i wzajemnie 🙂 

Nie było mnie długo i nie będzie ,wolę żyć realnie ,a nie  wirtualnie .  Pozdrawia . 🙂

Opublikowano

Widzisz ja tam nigdy inteligenta nie udaje i się nie uważam za taKiego więc nie ogarniam... 😋.... Mi poprostu wystarczy że nie jestem głupi....🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Przyjaciel wie...mimo nierozmownychdni😋

cześć @Meg5, miło Cię widzieć

nie bądź zbyt surowa względem Ogarka. Przecież oboje wiemy, co i publicznie się okazało, jakimi pobudkami ów Osobnik się kieruje, nazywając mnie tak, siak, czy jeszcze inaczej. Prawda Ogarek? Ja to go nawet cenię, bo Chłop prosty i swoje zdanie ma, i wyrazić się go nie obawia,  a i na niczyim postronku nie biega, a że prymitywny czasem? No kto z nas czasem nie jest😋

biorąc pod uwagę co na wstępie, aktualne czwartkowe zaprawianie i piątkowe zbieranie? 

i wzajemnie @Pigmei

Opublikowano (edytowane)

Kurla bezbarwny jaki ty pamiętliwy.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zaczynasz się a potem beczysz... 😋 Ale pociesze cię nie jesteś tu osamotniony... 😁

Nie wiem jaka ty masz miarę primitywa ale ja o "cipkach" jeszcze tu nie pisał... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
32 minuty temu, Meg5 napisał:

Widzisz ogarek ,jak Ty nic nie ogarniasz ...wysil się i wyobraź sobie ,że wypierdziane portki ,czy brak uzębienia można ukryć ,ale brak intelektu ,a co za tym idzie wszelkie inne  braki  już nie ... 😋   

Dziękuję i wzajemnie 🙂 

Nie było mnie długo i nie będzie ,wolę żyć realnie ,a nie  wirtualnie .  Pozdrawia . 🙂

czasami coś napisz. koniecznie!

Opublikowano
16 minut temu, ogarek napisał:

Kurla bezbarwny jaki ty pamiętliwy.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zaczynasz się a potem beczysz... 😋 Ale pociesze cię nie jesteś tu osamotniony... 😁

Nie wiem jaka ty masz miarę primitywa ale ja o "cipkach" jeszcze tu nie pisał... 

Kurcze, że też Ty zawsze edytować musisz. Teraz to moja morda, nie bardzo tam pasuje, ale niech zostanie. 

Ty o cipkach, a ja o czopkach😂😋

Opublikowano

O to to... 😜Jak tam ta wiata, nie dupnela na glebe.. 

6 minut temu, pafnucy napisał:

czasami coś napisz. koniecznie!

Opublikowano (edytowane)

czemu mnie cytujesz człowieczku?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A to żem nie myślał że aż tak ci dogodził... 🤣🤣🤣🤣🤣

Paczaj co ci żyłka nie pierdnie 

Opublikowano

Coś nudu macie🤔 albo bardzo się lubicie😄🤦‍♀️🍰🍰🍰🍰macie ciacho🥰🧁

Opublikowano
Cytat

Ty się o swoje poczucie wstydu zamartw ,bo ewidentnie go nie posiadasz . 

@ogarek   to najspokojniejszy użytkownik tego forum i takie podsumowanie  :P  to dopiero ze mnie musi być kawał gnoja.  :P  xD

Opublikowano

Czasami jestem z gestem😅🧁ale się nie pytaj po 17.00 czy chę ciastko bo to podchodzi pod dręczenie😄🤕💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕A ten portal to co to? O co tam chodzi? 

Opublikowano (edytowane)

Nie udawaj niezrównoważonej, ciesz się że Cię tolerujemy.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nikolaxd napisał:

Czasami jestem z gestem😅🧁ale się nie pytaj po 17.00 czy chę ciastko bo to podchodzi pod dręczenie😄🤕💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕A ten portal to co to? O co tam chodzi? 

Że co mówisz?   :P

Edytowane przez Sean