Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie był dowcip, tylko z życia wzięte. A ten twój o indianinie, lokomotywie i czajniku to już takie oklepane, że nawet wstyd opowiadać. A, że ktoś pochwalił... pewnie chciał być miły😂 

Opublikowano (edytowane)

Pfff. Tak tak😛😄😄😄🤦‍♀️baju baj 🍭 a może miał poczucie humoru normalne bo ja mało nie popuściłam jak miałam to na głos przeczytać przed znajomymi🍬🍬🍬🎂

Aaa właśnie jak tam Twoja dziewczyna?😋

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Żadna ściema... Powiedziałem jej, że rozpowiadasz wszem i wobec o NAS i postanowiła ci się więcej nie zwierzać😗 Nawet zaproszenia na wesele nie dostaniesz. Tak że tym swoim hektarkiem...wiesz😁

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Gdyby miało co być to i baba by czekała a tak poszła sobie bo wiedziała żeś czopek... 🤣🤣🤣🤣🤣

Ty, Pierdoła, a Ty to myślisz, że takie „wydarzenie” jak poranne figle, to u wszystkich, jak u Ciebie, datowane w kalendarzu jest? 😂

44 minuty temu, Nikolaxd napisał:

😂😂😂Baba by czekał gdybyś chciał żeby czekała... A tak to sposób na życie... Twoi rodzice mieszkają z Tobą? 

Ty mnie znasz, czy wydaje Ci się, że mnie znasz? O jakim „sposobie na życie” piszesz?
co ma do rzeczy, czy z rodzicami, czy nie? Mieszkasz na wsi? Ile znasz rodzin, w których młode pokolenie przejmuje gospodarstwo i eksmituje rodziców z domu? Czy Twoi Rodzice są tak potworni, że nie sposób byłoby z nimi mieszkać? A może to tylko szukanie w piździe firanek? 

42 minuty temu, ogarek napisał:

Bardzo trafne pytanie wstępne.. 🤣

Wstępne? A do czego ten wstęp? Zainteresowany chyba nie jesteś, bo przecież Żona, Żona, Żona? Ja również nie. 

Opublikowano (edytowane)

Bujaj się Wineta😝 🤕 

Uuu bezbarwny a za takiego lirka ułożonego się masz..., a nerwy na wierzchu... Ja też nie jestem zainteresowana.. Bo wiesz w piździe firanek szukam i zajęta jestem.. Ni mam czasu😋😝😝🤦‍♀️ 

I teraz widzicie dlaczego jestem sama🥴😄😄😄tak działam na facetów, że aż🤣🤣🤣🤦‍♀️😂

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano
1 godzinę temu, Nikolaxd napisał:

Bujaj się Wineta😝 🤕 

Uuu bezbarwny a za takiego lirka ułożonego się masz..., a nerwy na wierzchu... Ja też nie jestem zainteresowana.. Bo wiesz w piździe firanek szukam i zajęta jestem.. Ni mam czasu😋😝😝🤦‍♀️ 

I teraz widzicie dlaczego jestem sama🥴😄😄😄tak działam na facetów, że aż🤣🤣🤣🤦‍♀️😂

No tak, przecież Ty niewątpliwie wiesz, za kogo się mam i na jakiej głębokości nerwy moje😂

Rozumiem, że jeśli wypowiedź nie jest okraszona całą masą emotek, to żartobliwa, czy emocjami neutralna być nie może. No cóż, kiedy dorośniesz, to zrozumiesz, że może. Być może😉

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, ogarek napisał:

A co ty tak brzydko o sobie piszesz.... A mnie tam nie interesuja stare panny co w sukienki nie włażą.... Widać taki los im pisany 😋

Mamy żony, więc trzymamy się swoich majtek.   :D

2 godziny temu, Nikolaxd napisał:

Bo wiesz w piździe firanek szukam i zajęta jestem.. Ni mam czasu😋😝😝🤦‍♀️ 

Gdzie schowałaś firanki? xD a żeby Cię jasny gwint   xD  ale żeby aż tam chować.   xD   debeściara jesteś.     👍

Naucz się takich figur, to prędzej je znajdziesz  :P  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Roman4321 napisał:

na tych żonatych na razie tylko działasz to se nie pochwalaj

Bo widzisz Romku, żonaty jest już przyzwyczajony do pierdków pod kołdrą i żadna d*pa mu nie straszna,   :P  a kawaler szuka d*py idealnej, a takiej nie ma, prędzej czy później puści Ci każda bąka .   xD   

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Zluzuj majty bezbarwny sztywniaku jeden 😋

Ty, widzę ż Ci Sean polajkował, co coś o tej sztywności gaci dopiszę. 
Ty Ogarek, wszędzie Łorowiaka widzisz. Czepiłeś się Go, jak rzep ogona i jak Koleżanka zauważyła, grillujesz tego kotleta do obrzydzenia. Widzę, że się przy tym dobrze bawisz, ale wiedz, że(bo chyba tego nie zauważasz) w gruncie rzeczy, tylko Ciebie to bawi...No ale skoro bawi, to niech bawi, mnie to ni grzeje, ni ziębi, a czy gacie przy tym luźne masz, czy nie(czy mokre nie pytam również) to też mnie nie interesuje. Takie poczucie humoru masz, i(jak piszesz) tyle. 
Sean z kolei, w zawartości majtek się lubuje i, jak widzę, w podpościelowych bąkach. Dzień bez wspomnienia o bobrze, cipce, czy majtkach(choć tylko żoninych się trzyma), za dzień stracony niewątpliwie uważa. Tak moją sztywnością oburzon, firankom w pizdzie nijak odpuścić nie potrafił jednak. No cóż, takie poczucie humoru Chłop ma, No to niech ma, nie moja to sprawa, ale, No bo ale być musi, wyobraźcie Wy se wiejskie lowelasy dwa, że i ja swoje, własne, humoru poczucie mam i tyle Wam do niego, ile mnie do Waszego. 

Opublikowano
1 godzinę temu, bezbarwny napisał:

No tak, przecież Ty niewątpliwie wiesz, za kogo się mam i na jakiej głębokości nerwy moje😂

Rozumiem, że jeśli wypowiedź nie jest okraszona całą masą emotek, to żartobliwa, czy emocjami neutralna być nie może. No cóż, kiedy dorośniesz, to zrozumiesz, że może. Być może😉

Ha😋tu Cię mam. Piszesz, że takowa wypowiedź być nie może a później robisz sprzeczność jednocześnie podkreślić nieudolnie prubujesz swoją wyższość w czym? W rozwoju? Nie rozśmieszaj mnie... Ty też mnie nie znasz. A skoro drażnią cię moje emotki to masz😋💚🤦‍♀️🤣😄🥴😝🤕😛🍰🍬🍭🧁😅😉🍰🍾☺️😔🙄🤮👍😜😕🙂😝😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A teraz się uśmiechnij, gdyż uważam że posiadacie niewątpliwie wiele wad ale i zalet (bez emotki) hahaha. 

Opublikowano
22 minuty temu, Nikolaxd napisał:

Ha😋tu Cię mam. Piszesz, że takowa wypowiedź być nie może a później robisz sprzeczność jednocześnie podkreślić nieudolnie prubujesz swoją wyższość w czym? W rozwoju? Nie rozśmieszaj mnie... Ty też mnie nie znasz. A skoro drażnią cię moje emotki to masz😋💚🤦‍♀️🤣😄🥴😝🤕😛🍰🍬🍭🧁😅😉🍰🍾☺️😔🙄🤮👍😜😕🙂😝😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A teraz się uśmiechnij, gdyż uważam że posiadacie niewątpliwie wiele wad ale i zalet (bez emotki) hahaha. 

Sprzeczność? Gdzie?

poza tym, cieszę się, że choć Ciebie rozśmieszam. 
i absolutnie nie drażnią mnie emotki. To również jest zabawne. Chyba nawet nie wiesz jak

no i cieszę się, że uśmiechnąć mi się pozwalasz, gdyż coś tam uważasz.

bez emotek...i naprawdę, nie masz pojęcia jak hahaha 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bezbarwny napisał:

Rozumiem, że jeśli wypowiedź nie jest okraszona całą masą emotek, to żartobliwa, czy emocjami neutralna być nie może

Tu😉 przeczeż sam napisałeś że rozumiesz... I dobrze wiem jak śmieszne dlatego je lubie🥰

46 minut temu, Nikolaxd napisał:

No cóż, kiedy dorośniesz, to zrozumiesz, że może.

Tu sprzeczność. 

Ja również się cieszę 😜

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Po raz, gdy nie oczekuję odpowiedzi, nie używam znaku zapytania. Dwa, oznajmiłem że rozumiem Twój punkt widzenia, tzn, domyślam się jaki jest, po czym wyraziłem swój. 
zrazu wyjaśnię, skąd moje domysły...No bo skąd Twój domysł, co do moich emocji. Rozumi? 

Opublikowano (edytowane)

Dobra dobra teraz nie kombinuj😛 jeszcze chciałbyś rozumieć mój punkt widzenia... Ciekawe, jednak awykonalne😜

Sean próbowałam tej jogi i oczy na wierzchu, 🤣🤣🤣nie ma szans 

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano
9 godzin temu, bezbarwny napisał:

Ty, widzę ż Ci Sean polajkował, co coś o tej sztywności gaci dopiszę. 
Ty Ogarek, wszędzie Łorowiaka widzisz. Czepiłeś się Go, jak rzep ogona i jak Koleżanka zauważyła, grillujesz tego kotleta do obrzydzenia. Widzę, że się przy tym dobrze bawisz, ale wiedz, że(bo chyba tego nie zauważasz) w gruncie rzeczy, tylko Ciebie to bawi...No ale skoro bawi, to niech bawi, mnie to ni grzeje, ni ziębi, a czy gacie przy tym luźne masz, czy nie(czy mokre nie pytam również) to też mnie nie interesuje. Takie poczucie humoru masz, i(jak piszesz) tyle. 
Sean z kolei, w zawartości majtek się lubuje i, jak widzę, w podpościelowych bąkach. Dzień bez wspomnienia o bobrze, cipce, czy majtkach(choć tylko żoninych się trzyma), za dzień stracony niewątpliwie uważa. Tak moją sztywnością oburzon, firankom w pizdzie nijak odpuścić nie potrafił jednak. No cóż, takie poczucie humoru Chłop ma, No to niech ma, nie moja to sprawa, ale, No bo ale być musi, wyobraźcie Wy se wiejskie lowelasy dwa, że i ja swoje, własne, humoru poczucie mam i tyle Wam do niego, ile mnie do Waszego. 

Hahahaha, nie odpuściłem firankom w owym miejscu, bo tam się nie szuka firanek, zawsze wspominam o cipce, taka mała rzecz, a jak cieszy. xD Nie chcę się z tobą kłócić, ale grabisz sobie już od jakiegoś czasu, oj grabisz.  :D Normalnie prowokujesz wszystkich do kłótni.

8 godzin temu, Nikolaxd napisał:

Dobra dobra teraz nie kombinuj😛 jeszcze chciałbyś rozumieć mój punkt widzenia... Ciekawe, jednak awykonalne😜

Sean próbowałam tej jogi i oczy na wierzchu, 🤣🤣🤣nie ma szans 

A nie oczy nie mają być na wierzchu, co inne ma być, wtedy znajdziesz te firanki szybciej.   :P   xD

bezbarwny, jakbyś nie załapał, już dzisiaj wspomniałem o cipce.  :P

Opublikowano

🙄

Choroba Alzheimera – szacuje się, że u 17% pacjentów z objawami Alzheimera występuje zwiększony popęd seksualny oraz skłonność do niestandardowych zachowań seksualnych. Fakt ten tłumaczy się utratą przez chorych kontroli nad swoimi odruchami