Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę, możecie trochę wolniej tu pisać, bo mi posty umykają.   :P   

Opublikowano (edytowane)

No nie nadążam.  :P Poruszyliśmy wczoraj bardzo wrażliwy temat, nie wchodzenia w sukienki, dziewczyny bardzo tego nie lubią.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A co ty tak brzydko o sobie piszesz.... A mnie tam nie interesuja stare panny co w sukienki nie włażą.... Widać taki los im pisany 😋

Opublikowano

Że niby ja? Oooo wypraszam sobie😛😝😝😝😅ja we wszystko się mieszczę a jak nie to tesia ma w spadku🥰🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Opublikowano

Kobitki na af mnie nie lubią bo ja ich nie podrywam 😋

Baaa... niektóre mają przykre wspomnienia 😋

Opublikowano (edytowane)

żona najważniejsza

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A wyjaśnię ci.... Jeden pajac z Orawy pisał/pisze do kobitek z wielu kont i podawał się za mnie, Seana, Artura i uj wie kogo jeszcze... Ot cała tajemnica podrywu na af.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Ciągle te same kotlety odgrzewacie, lepiej napiszcie co dzisiaj robicie🤔☺️ 

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło z religii, przed pierwszą komunią. Ksiądz zapytał ; - Co was tata robi kiedy wstanie rano. Chodziło mu oczywiście o pacierz. Na to jeden; -Mój tata jak wstanie to najpierw robi siku, -A potem? -A potem cały dzień się kłóci z mamą😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Nikolaxd napisał:

Ciągle te same kotlety odgrzewacie, lepiej napiszcie co dzisiaj robicie🤔☺️ 

Nu jak kobity ważniejsze niźli ichnie chłopy prioryteta mają, to i odgrzewane trzeba źreć. 
ja se rano wstał, chciał Babe po puśladkach poklepać, ale jako że Jij pod pôścielo nie znajszedł, to na dół zlazł, kawę zaparzył, z pińć papirunów do nij skopcił, z Ogarkiem pokonwersował przy tem, ło czopkach, łzy z oczu otarł, gacie na rzyć naciągnął i na przejażdżkę ruszył. Trawa w wałkach już sucha, rzepak rośnie wigoru pełen przy obsadzie znośnej. Bobry nie próżnująć, o kolejne piętra swoją tamę wydzwignęły, dalij to już poplon i chałupa. Teraz mnie się gołąbki odsmażają(nomen omen), a w kole szesnastej, nad wodę się udam, wędkę zarzucę i może mnie się jaka rybka trafi, i jak się trafi, to mogłaby złotą być, No bo może choć ona, jakie życzenie me spełni...choć to też(chyba) Baba🙄😋

Opublikowano

Gdyby miało co być to i baba by czekała a tak poszła sobie bo wiedziała żeś czopek... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 godziny temu, bezbarwny napisał:

Nu jak kobity ważniejsze niźli ichnie chłopy prioryteta mają, to i odgrzewane trzeba źreć. 
ja se rano wstał, chciał Babe po puśladkach poklepać, ale jako że Jij pod pôścielo nie znajszedł, to na dół zlazł, kawę zaparzył, z pińć papirunów do nij skopcił, z Ogarkiem pokonwersował przy tem, ło czopkach, łzy z oczu otarł, gacie na rzyć naciągnął i na przejażdżkę ruszył. Trawa w wałkach już sucha, rzepak rośnie wigoru pełen przy obsadzie znośnej. Bobry nie próżnująć, o kolejne piętra swoją tamę wydzwignęły, dalij to już poplon i chałupa. Teraz mnie się gołąbki odsmażają(nomen omen), a w kole szesnastej, nad wodę się udam, wędkę zarzucę i może mnie się jaka rybka trafi, i jak się trafi, to mogłaby złotą być, No bo może choć ona, jakie życzenie me spełni...choć to też(chyba) Baba🙄😋

😂😂😂Baba by czekał gdybyś chciał żeby czekała... A tak to sposób na życie... Twoi rodzice mieszkają z Tobą? 

Opublikowano

No a jak😉muszę tu wiedzieć podstawowe rzeczy a nie tylko pitu... Pitu😅🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁💚

4 godziny temu, Winnetou napisał:

Tak mi się skojarzyło z religii, przed pierwszą komunią. Ksiądz zapytał ; - Co was tata robi kiedy wstanie rano. Chodziło mu oczywiście o pacierz. Na to jeden; -Mój tata jak wstanie to najpierw robi siku, -A potem? -A potem cały dzień się kłóci z mamą😂

Ale suchar... 😋😋😋🤣🤣🤣