Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Sean napisał:

To ja się staram żeby podnieść za Ciebie cenę i kreuję Twój wizerunek wręcz na ideał, a Ty torpedujesz cały mój wysiłek.   :P

Moja "cena" i tak już wyższa nie będzie :D A ideały są strasznie nudne :P Dobrze, że dowiedziałeś się o tym na tyle wcześnie, że tego wysiłku włożyłeś jeszcze bardzo niewiele. Ale doceniam chęci :D 

Opublikowano

Czyli jest taka wysoka? czy na tyle niska że nie wierzysz że można wyciągnąć wyższą?  :P

Opublikowano
5 minut temu, Kallina86 napisał:

Osz Ty! Jak w ogóle mogłeś tak pomyśleć?! Oczywiście, że jest tak wysoka! Może nawet lekko zawyżona ;) 

No tak właśnie pomyślałem że cena jest wysoka i sama wiesz że nie każdego stać na Ciebie, ale jak by dobrze po zachwalał, to kredyt weźmie jeden z drugim, a będą chcieli  mieć takie cacko.   :P   :D 

Opublikowano

Sean... co Ty mi proponujesz? Dwa problemy w jednym? I chłop i kredyt? Kredyt to ja i sama wezmę :D Mi potrzebny taki, którego na mnie stać, a i jeszcze w razie czego coś mu na inną zostanie :D 

Opublikowano

Chciał ja zerknąć na ceny pszenicy, wklikałem „ceny” w wyszukiwarkę, wcisnąłem okular i...trafiłem na jakiś przetarg? Co tu licytujecie i jaka cena wywoławcza? Przetarg w formie ustnej licytacji, czy kopertowy? 

Opublikowano

To jeszcze nie jest ustalone. Ale wadium może być wniesione w formie pszenicy. Aktualnie potrzebuję trochę kurom. Jakby coś poszło nie tak zwrócę w postaci jaj :D 

I odnośnie "jaj" mam nadzieję bezbarwny, że poczucie humoru posiadasz ;) ? 

Opublikowano

Na razie nie wiem, nie jestem upoważniony nikogo sprzedawać i do tego gdzieś młoteczek mi wcięło.   xD

Opublikowano
8 minut temu, Kallina86 napisał:

Ale jakbyś już upoważnienie dostał i udałoby Ci się mnie "sprzedać", to wyraźnie zaznacz że zwrotów nie przyjmujesz. Bo ja tak będę wracała i wracała ... :D 

No ale gdzie zamierzasz wracać, do domu rodzinnego? do męża? czy do mnie,   :D  bo to wbrew pozorom spora różnica.  xD 

Opublikowano
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Do spokojnego i dość ustabilizowanego życia starej panny :D 

Dobrze że mówisz, w takim razie gwarancję wystawię na Ciebie tylko na rozruch.   :P   xD

Opublikowano

Oczywiście, że kurierem. I to przystojnym :D Ale wstrzymaj się z tą wysyłką do czasu ustalenia ceny. Jak już coś będzie wiadomo, to będziemy informować. Do tego czasu gromadź zapasy :D 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Sean napisał:

Dobrze że mówisz, w takim razie gwarancję wystawię na Ciebie tylko na rozruch.   :P   xD

Dobrze myślisz! A dochodami podzielimy się stosownie do poniesionych strat :P 

3 minuty temu, bezbarwny napisał:

Zapasy? Toć kilka ziaren dla kurek być miało?

Ale kurek dość sporo :D

Wszystko pięknie ładnie, ale może czas zmienić temat ;)? Jeden żarty zrozumie, a drugi jeszcze za kilka lat będzie pamiętał jak to Sean Bezbarwnemu starą pannę na forum za pszenicę sprzedawał ;) 

Edytowane przez Kallina86