Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsza najgorsza prawda niż słodkie kłamstwo.    :)  Zresztą czy te oczy mogą kłamać, chyba nie, czy ja mógłbym serce złamać itp?  :P   :D

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet dla Wszystkich Pań.   :)

Opublikowano

No chociaż jednana Pani doceniła i podziękowała.   :P

Opublikowano
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Ja zawsze doceniam i pamiętam 😁 Wszystko 😋

No wiesz, kobiet i mężczyzn jest dużo, ale już Dam i Dżentelmenów niekoniecznie tyle samo, więc cieszmy się każdą Damą, już nie powiem że tak szybko odchodzą,   :P   tylko coś w dzisiejszych czasach mały urodzaj na Damy, zresztą na dżentelmenów też.    :)

Opublikowano
6 godzin temu, ogarek napisał:

z czym do ludzi machaju ?:D

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

I z czym do ludu??

Przeniosłem ten wątek tu, żeby nie zaśmiecać tam tematu. Tu jest 76 kg stalowych mięśni, odwaga i nieustępliwość. Może ogarek pokaże nam choćby deko z tych 120 kg mięśni.😂😂😂😂😂

IMG_20200308_084753.jpg

Opublikowano (edytowane)

Co tam na tym filmie jest @Pigmei?, bo z bajek już wyrosłem  i nie chce mi się tego oglądać

11 minut temu, soltys48 napisał:

we "dwa"musieli byście sie na mnie złożyć😅

Widzieli my to z brodą i pietra nie mieli. 😛

Edytowane przez lemek
Opublikowano
Przed chwilą, lemek napisał:

Co tam na tym filmie jest @Pigmei?, bo z bajek już wyrosłem  i nie chce mi się tego oglądać

Lemingu,nie świruj pawiana, obejrzyj, może zrozumiesz:P

Nie jest wstydem umieć opowiedzieć dziecku bajkę na dobranoc, obejrzeć razem z nimi filmiki odpowiednie dla ich wieku i upiększyć ich dzieciństwo.:)

Głupotą jest latanie po forum i uganianie się za facetami jak ty za @ogarek  mając niezwykle   troskliwych teściów i żonkę w domu.

Odpuść sobie takie leczenie własnych kompleksów bo kolejne  twoje konto zostanie ustrzelone przez moda jak ten kogucik :P:D

Opublikowano

Zdjęcie tego nie oddaje, ale naprawdę strach się bać... tego koronawirusa . Już 11 potwierdzony przypadek. Wszyscy niechybnie zginiemy.

Opublikowano (edytowane)

Szkoda mi ciebie żałosny czlowieczku.... 😎Postrasz swoją kobietę bo pewnie tylko tyle potrafisz. Choć wątpię abyś ja miał. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, Pigmei napisał:

Szalone lata były o wiele wcześniej lemingu :P

@Kallina86 w sumie nie wszystko jest warte pamięci,  ;) warto to, co  miłe ciału i duszy 9_9

Dokładnie tak! Zgadzam się z Tobą. Ja niestety pamiętam wszystko, co nie znaczy że mi z tym dobrze. 

1 godzinę temu, Sean napisał:

No wiesz, kobiet i mężczyzn jest dużo, ale już Dam i Dżentelmenów niekoniecznie tyle samo, więc cieszmy się każdą Damą, już nie powiem że tak szybko odchodzą,   :P   tylko coś w dzisiejszych czasach mały urodzaj na Damy, zresztą na dżentelmenów też.    :)

Same sobie to zrobiłyśmy jakimś żałosnym feminizmem i udawaniem, że jesteśmy takie jak mężczyźni. Nie jesteśmy! I nigdy nie będziemy. Tak samo jak mężczyźni nie są tacy jak my i nigdy nie będą. I ani kobiety ani mężczyźni nie są lepsi. Jesteśmy różni ale tak samo wartościowi i niezbędni. Bo tak ktoś ten świat stworzył. 

1 godzinę temu, lemek napisał:

Przeniosłem ten wątek tu, żeby nie zaśmiecać tam tematu. Tu jest 76 kg stalowych mięśni, odwaga i nieustępliwość. Może ogarek pokaże nam choćby deko z tych 120 kg mięśni.😂😂😂😂😂

IMG_20200308_084753.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No brawo brawo bravissimo o tym feminizmie. 

Co do lat, to nie wiem co się działo wcześniej, ale czytałem fragmenty agrorandki z lat 2016-18 to jakiś kosmos. Zresztą teraz też wolę poczytać archiwum  z tych lat niż współczesne przynudzanie. Dobrze, że jeszcze Ogarek żyje, bo już by tu nie było po co zaglądać. 🙂

Edytowane przez lemek
Opublikowano

Oj tam jest jeszcze fb i pani nosowa... 😂😂😂😂😂

Opublikowano

To czytaj co myśmy pisali,  w poprzednie lata również. :P To między innymi my  tworzyliśmy  temat i cały ciąg wydarzeń, a ty tą historię dopiero poznajesz :)

Tak nawiasem dziś Dzień Kobiet, a ty ciągle zawracasz d*pę Ogarkowi, kwiatka nie dostałeś czy jak? O.o

Opublikowano
21 godzin temu, Kallina86 napisał:

Same sobie to zrobiłyśmy jakimś żałosnym feminizmem i udawaniem, że jesteśmy takie jak mężczyźni. Nie jesteśmy! I nigdy nie będziemy. Tak samo jak mężczyźni nie są tacy jak my i nigdy nie będą. I ani kobiety ani mężczyźni nie są lepsi. Jesteśmy różni ale tak samo wartościowi i niezbędni. Bo tak ktoś ten świat stworzył. 

No, mądrego, to i poczytać przyjemnie.