Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderator zamknął temat "Rolnik szuka żony" bo się skończyła edycja, i temat rozmów się zmienił   xD  ja pierdzielę, temat i opinię o uczestnikach programu chyba są tak ważne że mają zostać po wsze czasy dla potomności   :P  Szkoda że nikt nie pomyślał że ludzie tu wchodzą by sobie pogadać o byle czym, pośmiać się, czasem nawet pokłócić na niby, bo co to za kłótnie jak się tak naprawdę nie znają, no gdzieś do choinki muszą pisać nawet o pierdołach, a jak nie pozwalacie w takich luźnych tematach, no to niestety, ale piszą w tematach gdzie się da.   Brawo za "trafne" decyzje.

Opublikowano (edytowane)

To w końcu kobiety chcą być adorowane na forum, czy raczej wolą być olewane? :P  bo jakiś smrodek na forum wyczuwam.  :D  

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A Wy tak o Walentynkach nic nic nic?   :P

Dzisiaj mamy walentynki,
dzień chłopaka i dziewczynki.
Takich, co to się kochają
no i sobie tez ufają.
Dają sobie dziś prezenty,
mówiąc przy tym - to Walenty.
Potem spacer w parku krótki,
jakieś piwo, trochę wódki.
Aby lepiej się gadało
no i miłość wyznawało.
Jakieś kwiaty
a wieczorem marsz do chaty.
A w chałupie, w pokoiku
kolacyjka przy stoliku.
Romantyczna oczywiście,
 tak że czułość w sercu ściśnie.
Potem po 12 w nocy,
2 poduszki 1 kocyk.
Jakieś buzi, przytulanka
to dopiero jest sielanka.
Chyba, że ktoś nie ma damy,
wtedy dzień jest przerypany.     :P   :D

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

mnie to walentynki wala 🤣 i to dokladnie od 47 lat.

Mijasz się z prawdą, bo wtedy nikt nie słyszał o Walentynkach, to niby jak mogły cię walić?   :) A jak cię teraz walą, to tylko współczuć twojej wybrance, niby nic, ale zawsze coś.  :P

6 godzin temu, Pigmei napisał:

No to byle do jutra, :Djutrzejszego dnia nie musisz poświęcać jednej, jedynej, w końcu to  dzień singla xD

Dzisiaj czyli jutro, to się dopiero wraca z Walentynek.   :P   xD

Opublikowano

O to to to   xD, w dodatku panna gdy panną, anielską miewa naturę, szedłszy  za mąż, jeżową wdziewa na się skórę. Więc po co sobie potem robić wyrzuty - miałem dobrze, a sam  sobie stworzyłem "potwora",   :P     xD

Opublikowano

Dobre,   :D  no właśnie, ten fb i najmniejsze pierdnięcie i wszyscy wszystko wiedzą, kobiety to paple.   xD

Opublikowano
5 godzin temu, Sean napisał:

O to to to   xD, w dodatku panna gdy panną, anielską miewa naturę, szedłszy  za mąż, jeżową wdziewa na się skórę. Więc po co sobie potem robić wyrzuty - miałem dobrze, a sam  sobie stworzyłem "potwora",   :P     xD

Sean, i tutaj znów singlem bycie górę bierze, bo pół biedy,  gdy wybranka tylko jeżem. Drama to się robi, gdy prócz kolczastej skóry i żmiją zjadliwą jest z natury. W przeciwieństwie do żonkosia, singlowi nie w głowie wyrzuty, chwyta za kubraczek żmijojeża  i wyp...exmituje z chałupy.

Opublikowano

Macie rację Panowie ....najlepsza jest ''ona'' ....🙂  

Opublikowano (edytowane)

W takim razie @bezbarwny      :P  Przynajmniej pochlamy.    :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Bezbarwny ,trzeba się umieć w życiu ustawić i wychodzić z kuchni ,kiedy ma się na to ochotę ................................................................................

Opublikowano

Sean, za zdrowie Pań🥂

razam z Zenkiem, za zdrowie, bo i on od swej ostoi odpocząć postanowił, bo jakoś pani Danusi w tym klipie nie widzę?😉

6 minut temu, Meg5 napisał:

Bezbarwny ,trzeba się umieć w życiu ustawić i wychodzić z kuchni ,kiedy ma się na to ochotę ................................................................................

A co na to „ona” ?

Opublikowano (edytowane)

Nic!

Zresztą to Wam źle i niedobrze ,odpoczywać i  procentów potrzebujecie .....😃

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Żona, wychodząc do sklepu, uprzedziła męża:

– Jak będziesz gotować pierogi, wkładaj je do wrzątku po jednym, żeby się nie pozlepiały.

Kiedy wróciła, mąż gotował szóstego pieroga.

I dlatego uważacie, że jak kobieta zrobi obiad i jeszcze po nim pozmywa, to na pewno od rana do popołudnia w kuchni siedziała :P

Opublikowano (edytowane)

To co wtedy żona niby będzie robić?   :P  chyba tylko szczęśliwie żyć.   xD

Edytowane przez Sean