Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Się opanuj bo znowu polegniesz i kto będzie za bawidamka robił na forum.....😋

Sie porobiło ci coś w głowie nawiedzony pismaku jeśli myślisz że to ty tu coś ustawiasz i decydujesz 😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

No to fajnie. ja mam dwa szampany bo jednego już rozlałam teraz piekę kurczaka i zrobię gyrosa😋

Szkoda że imprezy nie będzie chociaż takiej kameralnej na 90 osób... 

Opublikowano

Też się można w małym gronie dobrze bawić   :P  Życzę Ci Wszystkiego Najlepszego Tesiu w Nowym Roku, dużo zdrówka i zawsze bądź sobą i olewaj ciepłym moczem wszelakiej maści kretynów.    :)

Sylwester, Szampan, Toast

Opublikowano

W tym roku nie mamy wyjścia😕ale trzeba być dobrej myśli. 

Dziękuję za życzenia. Również życzę wszystkim dużo sił, samozaparcia i minimum kłopotów w nadchodzącym roku. 

image.png.7333c6bd1de06fef18f02ac03dac6869.png

Opublikowano (edytowane)

Też życzę wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, zdrowia przede wszystkim , bo jak tego zabraknie to kaplica, niektórym opamiętania w relacjach miedzyludzkich, no i spełnienia marzeń kto tam o czym marzy.   :)

Udanej zabawy!

Ludzi · okulary · szampana · toast - zdjęcia stock © Darya Petrenko  (dashapetrenko) (#6320769) | Stockfresh

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Życzę wam chamy żeby mody wam bany dawali po nowym roku. Żebyście mieli dystans do siebie jeżeli wam go brak. A kobietom no cóż... bez Was Panie nie było by nas. dziękuję że jesteście. Uśmiechu dużo w tych dziwnych czasach ☺️ i dzielę się ze wszystkimi użytkownikami af 🥂

• Thanks 4
Opublikowano (edytowane)

Wszystkiego Najlepszego i luzujta majty ludki... Więcej dystansu do tego co się tu pisze.. 

Zaczynamy że szwagrem podkład pod imprezę 😋

IMG_20201231_202921.png

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

ta umówiłem sie z rozrządem i pompom wody na impreze ale się okazuje że kupionej po winie nie odpowiada impreza ale idziesz do składziku gdzie leżała inna i sie zastanawiałem  do czego to to i akuratno ta psuje😄 i impreza trwa dalej😅

Opublikowano

Bo wino ogólnie jest ciężkie, a likiery gorzkie- najlepsze takie- piwo zimne a kobiety niedobre... życie🤔😂 

Opublikowano

cisza jak na pogrzebie organisty..

chlopakom chyba poziom testosteronu spadl, to nie wasza wina tylko alkoholu- ten skurczybyk nawet w malych iloscia szkodzi na meskosc.

jak tam na orawie, snieg jest ?? turysci na slowacje jezdza ??

Opublikowano
Dnia 31.12.2020 o 23:58, Roman4321 napisał:

ta umówiłem sie z rozrządem i pompom wody na impreze ale się okazuje że kupionej po winie nie odpowiada impreza ale idziesz do składziku gdzie leżała inna i sie zastanawiałem  do czego to to i akuratno ta psuje😄 i impreza trwa dalej😅

Ale żeś zabalował, może nawet z Seanem🤔

Opublikowano

A skąd takie skojarzenia Tesiuniu że mogłem zabalować w naprawianiu czegokolwiek z Romkiem?   :)

Opublikowano

Tak jakoś obaj się urwaliście... Tylko człowiek przyśnie... 😂🤣

Seanku a wiesz, że pod koniec miesiąca to zimę mamy? 

Opublikowano

Z zimą nie wiadomo jeszcze tak do końca,   :)  ale jakby co to majteczki grubsze możesz przygotować, tak na wszelki wypadek.   :P

A co do Sylwestra,   :P

Opublikowano

No no.. takie kawałki do tańca🤗to nie dla mnie proszę Pana😋

Opublikowano

No też może być, ale widzę że nie lubisz się za bardzo zapocić.   :D

Opublikowano

Raz zatańczyłam disco polo z pijanym może wstawionym facetem... To nie miło wspominam😕 

Opublikowano (edytowane)

No to faktycznie nie trafiłaś na dżentelmena,  ja  lubię zatańczyć na fleku, ale wtedy się podwójnie pilnuje, by partnerki w tańcu nie urazić i jakoś koleżanki lubią ze mną wtedy tańczyć, czyli jest dobrze.   :)

To na który typ trafiłaś?   :P   xD

Edytowane przez Gość