Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Kallina86 napisał:

Ale kurek dość sporo :D

Wszystko pięknie ładnie, ale może czas zmienić temat ;)? Jeden żarty zrozumie, a drugi jeszcze za kilka lat będzie pamiętał jak to Sean Bezbarwnemu starą pannę na forum za pszenicę sprzedawał ;) 

Tylko nie Sean, toż Ty chcesz mieć jaja i z pszenicą wyskoczyłaś.  :P

Opublikowano

Ja z żadną pszenicą nie wyskoczyłam! To bezbarwny szukał cen pszenicy. Więc albo ją ma albo chce mieć. Ja tylko stwierdziłam, że wolę pszenicę niż kredyty :D 

Odnośnie zmiany tematu. Jak u was pogoda, jak nastroje? Epidemia minęła? Lato będzie? 

Opublikowano

Powiem tak, pogoda ducha u mnie zawsze jest,   :P  epidemia bynajmniej u mnie się nie skończyła, bo nie może się skończyć coś co nawet się nie zaczęło  :D  a lato, no kurna będzie, zawsze w czerwcu się zaczynało jak tylko pamięcią sięgam.   :P

Opublikowano

Byłeś blisko, ale jednak nie zgadłeś :D Psa wyprowadzić a nie kury karmić :P 

U mnie dziś cudowna pogoda. Cieplutko, milutko. A po południu deszcz. Teraz jeszcze na burzę czekam, ale coś się nie zanosi. Jak zawsze oszukali mnie z tym. 

Z tą epidemią macie rację. Człowiek na początku taki spanikowany był, przestraszony. A teraz jak się patrzy na to co było i jest, to jakieś takie to wszystko mało logiczne. 

Opublikowano

Do przetargu nie ma co startować nie wiedząc o co się toczy gra :D  a tu zima minęła, wiosna też ma się ku końcowi, później tylko lato, jesień  i kolejny roczek na karku przybędzie :P

Opublikowano

Roczek na korku przybędzie, a wino im starsze, tym lepsze, podobno😋
kupowanie czegoś, co obejrzeć, obwąchać i obmacać można, z żadnym ryzykiem niemal się nie wiąże, a przecież nie od dziś wiadomo, że jest ryzyko, to jest zabawa. 
znawcą sztuki nie jestem, ale wiem, że to co jednemu bohomazem, innego w zachwyt wprowadza

a i jeszcze pod uwagę weźcie, że Koleżanka stanem epidemicznym spanikowana była, a mimo to, kurek nie zaniedbała, w środku nocy pieska na siusiu wyprowadza, pięknem natury zachwycić się potrafi mimo wszystko, a i jajami, kurzemi, dzielić się sprawiedliwie obiecuje😉😋 

• Haha 1
Opublikowano

Tylko wino im starsze tym lepsze :P a z ryzykiem to już nie jedną historię poznałem gdzie  panny ryzykowały i później bawiły nie mając pewności jakie imię ma tatuś xD

Jaka epidemia, na terenie gospodarstw  rządzący epidemii  nie uznali, maski były zbędne choć odkażanie wskazane ;), tylko ten pies trzymany na noc w domu mnie zastanawia 🤔

Opublikowano

No i to mnie zastanawia bezbarwny. Same zalety; nie w moim stylu,ale obiektywistycznie bardzo inteligentna, a jak tu wszyscy jednomyślnie mówią" Nie ważna uroda, ważne co w głowie". Niektórym nawet dziecko nie "przeszkadza", a ona jest pozbawiona nawet tego balastu. Do tego konkretna, nie strzela fochów likwidując konto co tydzień, wysoka175 cm, ładne imię, nie jakaś Halina czy Teresa😁 To gdzie jest ten pies pogrzebany pytam się? 

Opublikowano

Fakt faktem, dziewczyna nie jest niezrównoważona emocjonalnie, może być całkiem całkiem, także bierzcie ją w ciemno.  :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

No i to mnie zastanawia bezbarwny. Same zalety; nie w moim stylu,ale obiektywistycznie bardzo inteligentna, a jak tu wszyscy jednomyślnie mówią" Nie ważna uroda, ważne co w głowie". Niektórym nawet dziecko nie "przeszkadza", a ona jest pozbawiona nawet tego balastu. Do tego konkretna, nie strzela fochów likwidując konto co tydzień, wysoka175 cm, ładne imię, nie jakaś Halina czy Teresa😁 To gdzie jest ten pies pogrzebany pytam się? 

Tu się nie ma co psa pogrzebanego doszukiwać, bo najwyraźniej, obmawiana przez nas bezwstydnie Kalina, równego sobie, przymiotami przez Ciebie wspomnianymi obdarzonego, nie znalazła😉 ot i tajemnica wielka😋😂

Opublikowano
7 godzin temu, Pigmei napisał:

Do przetargu nie ma co startować nie wiedząc o co się toczy gra :D  a tu zima minęła, wiosna też ma się ku końcowi, później tylko lato, jesień  i kolejny roczek na karku przybędzie :P

Przetarg póki co odwołany ;) 

3 godziny temu, Pigmei napisał:

[...] tylko ten pies trzymany na noc w domu mnie zastanawia 🤔

a co w tym zastanawiającego ;)?

2 godziny temu, Sean napisał:

Fakt faktem, dziewczyna nie jest niezrównoważona emocjonalnie, może być całkiem całkiem, także bierzcie ją w ciemno.  :)

I tu widzisz problem mały jest. Dziewczyna w ciemno to nikogo nie chce :D Nawet co do tego czy chce "w jasno" są pewne wątpliwości ;) 

2 godziny temu, bezbarwny napisał:

Tu się nie ma co psa pogrzebanego doszukiwać, bo najwyraźniej, obmawiana przez nas bezwstydnie Kalina, równego sobie, przymiotami przez Ciebie wspomnianymi obdarzonego, nie znalazła😉 ot i tajemnica wielka😋😂

Niby nick masz "bezbarwny" a wszystko u Ciebie takie czarno- białe :D 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Winnetou napisał:

Ja to inaczej pojmuję. Gdyby była pierdolnięta (przepraszam🤭), chimeryczna, z dzieckiem, niska itd. to bym teoretycznie mógł przypuszczać, że ładna😊

Co znaczy ładna? ładna to są rysy twarzy akurat pasujące pewnym osobom, innym już one odpowiadać nie muszą, a zresztą prędzej czy później każdy się zestarzeje i czar piękności pryśnie jak mydlana bańka, znałem kiedyś ładne dziewczyny, teraz nie żałuję że się z nimi nie zadałem.  xD

16 minut temu, Kallina86 napisał:

Przetarg póki co odwołany ;) 

I tu widzisz problem mały jest. Dziewczyna w ciemno to nikogo nie chce :D Nawet co do tego czy chce "w jasno" są pewne wątpliwości ;) 

Wiem że odwołany, musimy dopracować szczegóły oferty.  :P

Nie no ja rozumiem cnota żal tracić, ale do jasnej ciasnej kiedyś trzeba z tym skończyć.   :P No co będziesz sama spać.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

już się tak nie przewraca o Haliny i Teresy a i z dzieckiem lepszejsza bywa jak ta bez różne ludzie po tym świecie chodzo ot taka Kalina ale chyba jednak nie zainteresowana chłopa zdobyciem.

Opublikowano

Bo się za nią tak bierzecie jak pies do jeża, a może taka, a może sraka,   :D   jest panie w co, byleby było czym.   :P  xD

1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

A wiesz, kiedyś tak myślałam. Z wiekiem chyba coraz bardziej odpowiada mi jednak ta wygoda :D

Z wiekiem pamiętaj że zaczną marznąć Ci nogi, byłoby gdzie wsadzić i ugrzać od chłopa.   :P   :D

Opublikowano
3 godziny temu, Kallina86 napisał:

a co w tym zastanawiającego ;)?

Jak to co,  czteronożne  zwierze to na zewnątrz bywa, tak zwyczajowo, a dwunożne to jednak więcej radości do życia Ci wniesie, pomyśl o tym  :)