wzmacnianie ramy w przyczepie
-
Podobna zawartość
-
Przez Ziomek1994
Tak jak w temacie chce zamontowac swiatla bo z przyczepka jezdze do miasta i niewypada bez swiatel jezdzic.CHce zamontowac do niej dwie lampy LAMPA MF TYŁ URSUS PRZYCZEPA HIT PROMOCJA (825546846) - Aukcje internetowe Allegro i niewiem jak podlaczyc ktory kabel do ktorego. Przewod jest 7biegunowy
-
Przez pawelfrr
Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
-
Przez bizonzo56user
Witam własnie przygotowuje przyczepę autosan d 47 i mam pytanie jak i czym zdjąć górną rame razem z podłogą i jak wy je ściągaliście w swoich przyczepach bo kompletnie nie wiem czym bo nikt w okolicy nie ma tura o udzwigu powyzej 500 kg i ile ona może wazyc
-
Przez Legion178
Kupiłem gotowy zestaw. Podłączałem i prawie wszystko działa. Mam problem ze światłami od hamulców. Jak wciskam to żarówka lekko świeci. Prosze o pomoc.
-
Przez Jackassiu
Witam
Mam zamiar kupić przyczepę z SANOKA D 45( najprawdopodobniej) wywrot na 2 str, ładowność 3,5t. Po prawej stronie nad tylnym kołem znajduje sie tabliczka znamionowa a z lewej str tej tabliczki jest jeszcze jakiś "aluminiowy pasek" (obydwie te tabliczki są nie czytelne-jakiś nalot+farba). Moje pytanie jest następujące: gdzie szukać nr nadwozia-ramy?
Odnowienie tych numerów kosztuje "TYLKO" ok 310 zł
-

Rekomendowane odpowiedzi
Numery ramy
tandem