Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Rzodkiewka

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Michal2401
      Witam. Mam do dyspozycji ogród 3 a ( 300 m2 ), jestem nastolatkiem,pasjonuje się w rolnictwie. Mam zamiar sadzić tam warzywa w gruncie, aby trochę zarobić grosza własnymi rękoma. Czy możecie mi polecić co mogę uprawiać, aby dużo nie inwestować, sprzedać po ludziach i adekwatnie do tego zarobić. Myślałem nad ogórkami, pietruszką, porem i selerem. Mam także potencjalnych większych odbiorców tzn. bary- catering itp. Co o tym sądzicie?
    • Przez dawidursus323
      Hey. Dzisiaj plewiłem mój bób. Miałem go bardzo zachwaszczonego bo przez 2 tyg lało i nie sie nie dało zrobić a ziemia to glina. Wiekszosc chwastów to 20% osty, 70% zboże [w tamtym roku na polu był owies i to jego jest najwiecej] i 10% inne. Co na nastepny rok zrobić aby zniszczyć te nasiona przed sadzeniem aby tyle tego nie rosło? roundap? gleboka orka?
    • Przez sajdi13
      witam mam takie pytanko zamierzam kupic wagę elektroniczną. Waga ma służyć glownie do wrażenia worków ze zbożem i do warzyw.
      Polecacie wagi jakiej konkretnej firmy?
      Za jaką cenę kupie dobrą wagę?
    • Przez luki9939393
      Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych moim tematem! Chciałbym aby wypowiedziały się osoby, które używają lub mieli styczność z sadzarką kubeczkową Agro-San lub bardzo podobną innego producenta. Podaje link do aukcji z Allegro:
      http://allegro.pl/sadzarka-rozsady-kubeczkowa-multiplaty-kostki-new-i5687384036.html  
      Chciałbym nią sadzić kapustę orac kukurydzę z multipłatów stożkowych. Jeśli miał ktoś styczność to proszę się wypowiedzieć na temat swoich spostrzeżeń.

• Przez gawron323
      Witam, mam 4 ha ziem 6 klasy i chciałbym pójść w warzywnictwo. Dodam że okolice mojej wsi to sami badylarze(sałata, rzodkiewka, pomidory) i nie wiem co by się opłacało na takie ziemie. W planach mam nawieść te ziemie torfem . Myślałem o kapuście i potem ją szadkować.  Proszę o jakieś porady
  • Dodaj nową pozycję...
v