Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam Belarusa 920.4 posiada on mechaniczne właczanie przedniego napędu i od jakiegoś czasu bardzo ciężko włączał się przedni napęd. W sobotę juz nie mogłem go włączyć w ogóle szarpałem i nic a wiecie nie chcę czegoś urwać. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Opublikowano

pod kabiną na tej dzwigni od włączania jest taki grzybek , tam jest zapadka z prężynką , w to miejsce wystarczy prysnąć WD i powinno pomóc bo tam się zaciera

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez iroo10
      Witam.
      Mam problem z napędem w  nh tl 100. Napęd jest cały czas włączony, nie reaguje na przycisk. Oprócz tego ciągnik ma problem  hamulcami wyciekło trochę płynu z pompki, płyn został uzupełniony. Ciągnik jedzie, ale czuć jakby coś go hamowało. Być może obie awarie są powiązane ponieważ wystąpiły w podobnym okresie. Od czego zacząć poszukiwania przyczyny?
    • Przez Darek914
      Mam problemy z temperaturą w czasie  orki temperatura wchodzi na 90 stopni raz 80 raz 85 i tak raz za razem nie wiem co jest.Nowa uszczelka pod głowicą termostat nowy ,czy miał ktoś taki problem?
    • Przez Piotrek5060YouYube
      Witam, czy ktoś z użytkowników miał problemy z firmą "Aldesa"?  Dotyczy to budowy linii wysokiego napięcia Glinki - Recław, na prywatnych gruntach rolnych zajętych z porozumieniem albo na "dziko" :
      - niewypłacenie utraconych dopłat już za rok 2017
      - nie przywrócenie terenu do stanu pierwotnego
      - Aldesa odmawia udostępnienia do wglądu operatu szacunkowego szkód jakie poczynił wykonawca podczas budowy
      - Aldesa nie odpowiada na nakierowane do nich pisma, które określają wysokość strat poniesionych przez właściciela gruntów rolnych
      - brak jakichkolwiek negocjacji ze strony Aldesy (uważają, że rolnik powinien za nimi biegać)
    • Przez Ryszard123
      Gdy traktor jest podłączony do bańki odpali wszystko działa,natomiast jak przełożę przewody na zbiornik nie odpala.
      Pompka zasilająca jest nowa.
      Co jest nie tak???
    • Przez Pajej
      Miał ktos styczność z takim? jak sie sprawuje, jak z dokładnością oprysku i czy polecacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v