opryskiwacz EVRARD z napędem od koła
Przez
Pajej, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez alvaroalvaro78
Cena 90000zł NETTO. Krajowy od
1. właściciela a zarazem operatora. Stan bdb. Pracował na 80ha. Konfiguracja :
- Szerokość robocza 21/18m
- Zbiornik gł. 3000l + zbiornik na czystą wodę 300l
- 2xpompa 160-tka
- Cyrkulacja cieczy
- Przekładnia zwiększająca prześwit
- Opony 12.4 R46 rozstaw 180cm
- Amortyzacja dyszla
- Stopa podporowa hydrauliczna
- Boczny rozwadniacz
- Błotniki
- Przezroczysta obudowa filtra ułatwia kontrolę zabrudzenia
- Elektryczne poziomowanie - przesuwanie środka ciężkości
- Sterownik 7 sekcyjny ME
- Głowice potrójne Teejet z końcówkami "2"eżektor, "3" eżektor, "4" zwykłe.
-
Przez Gość konteno
Witam . Nabyłem w cenie złomu używany zespół : silnik spalinowy motori minarell z pompą oopryskiwacza annovi reverberi .
Czy ktoś na podstawie zdjęć potrafiłby dojść modelu pompy i silnika (ich parametry) oraz czy to pochodziło z jakiegoś opryskiwacza ? czy raczej pracowało luzem/solo
-
Przez rolkam72
Witam wszytkich. Właśnie jestem przed zakupem nowej pompy do opryskiwacza biardzki 400l i tu pytanie.
Jakiej firmy najlepsza byłaby nowa pompa.Słyszałem rózne opinie Biardzkich nowych pompach i teraz właśnie takie pytanie jaka firma żeby to trochę pochodziło a nie oddawać na gwarancje po 20 ha oprysku ( słyszałem o takich przypadkach) .Może ktoś właśnie ma podobne doswiadczenia chętnie skorzystam z rad innych .
Ma to być pompa od 100 do 120l/min wydajności
-
Przez Paweł_478
Witam mam problem z opryskiwacze hardi 1000l 15 m nie uzyskuje ciśnienia nawet do 2 bar nie wiem gdzie można szukać problemu pompa jest sprawna model opryskiwacza to LX1000/15 proszę o podpowiedzi gdzie mam szukać problemu z góry dzięki
-
Przez MateuszMisiak
Witam. Posiadam opryskiwacz seguip i nie działa mi górny wyświetlacz od komputera, dolny sterownik dziala tzn.rozklada składa steruje zaworami i recznie reguluje ciśnienie + i -. Moze ktos wie jak włączyć ten komputer.
-