Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Pietrzak313

Prasa Unia Famarol 1.8v

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Pietrzak313    1

Zwracam się z pytaniem do posiadaczy tych.Chodzi mi o sygnał dźwiękowy, którego nie mam. Pytałem się kilku osób i odpowiadali mi że mają sygnał. Więc chciałbym się dowiedzieć czy u innych też tak jest lub było. Sygnału nie było od nowości, raz nawet wskaźnik przy prasie zszedł do końca i nic. Nawet nie świeci dioda, że można już owijać siatką.

 

Liczę na waszą pomoc :)

 

Ps. Nie wiem, ale może bezpiecznik się spalił lecz nie jestem pewien. Komputer pokładowy jest prostokątny (starszy typ)

 

link do komputera : http://www.google.pl...=28&tx=65&ty=89

Edytowano przez Pietrzak313

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kalin84    0

a czujnik na tym precie od wskaznika masz dobrze wyregulowany? bo moze on nie podaje sygnału

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Hvb3000    4

Czujnik powinien się znaleźć w jednym położeniu z magnesem przez co najmniej 5 sekund. Możliwe że w tym czasie pręt z magnesem zdąży się przemieścić pod czujnik. Rozwiązać problem można za sprawą blaszki do której zostaje przykręcony dodatkowy magnes wyżej. Wcześniej zrób próbę - włącz komputer i przytrzymaj czujnik z magnesem w jednej linii.

Edytowano przez Hvb3000

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×