Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

witam :)chodzi mi czy mozna gdzies dostac oryginalne lampy robocze te prostokątne , szukam na allegro nie moge znalezc w sklepach tez nie maja, kupywal ktos ?

Linki do aukcji usunąłem. Pkt. 1.17

Edytowane przez Elektrotechnik
Opublikowano

@Padre Mam 952.4 i te prostokotne nie zachwycaja swieceniem. Poszukaj moze czegos innego. Widzialem ostatnio 1025.4, mial on zupelnie inne halogeny bez tych kratek, troche wieksze ale nie sprawdzalem jak swiecily.

Chociaz te prostokatne z kratka maskujaca widzialem w Agrofil w Kutnie tam koles ma wszystko do mtz i belarusow.

Opublikowano (edytowane)

Mam Mtz 920. 4 też miałem prostokątne lampy robocze ale postanowiłem je zmienić pojechałem do kolegi obejrzeć jego Ursusa bo widziałem ze mu te światełka ładnie świeciły i obejrzałem. Pojechałem do sklepu Rolniczego Rol-Spec i kupiłem takie malutkie kwadratowe. Jestem z nich bardzo zadowolony.

Edytowane przez MyszaXD
Opublikowano

"Pewnie tzw. szperacze mam je przy c-360 i szału nie ma ." To nie są szperacze. Może mnie nie zrozumiałeś. Jeśli mogę coś jeszcze zaproponować to mianowicie. Mam kombajn zbożowy Fortschritt E-512 gdy go kupiłem nie miał on lamp roboczych więc zauważyłem ogłoszenie na tablicy o listwie lamp od samochodu ciężarowego nie były one tanie ale się opłaciło. Bardzo ładnie świecą. Polecam ale nie wiem czy można gdzieś takie znaleźć.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Llukas123
      Witam wszystkich
      Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu w Belerus-ie 920... Dokladnie rzecz biorac jakims cudem olej z układu hydrualicznego przedostaje sie do skrzyni biegow... Czy ktos z forum mial styczność z taka awaria ?? Bylem u paru znajomych rolnikow, ale kazdy mowil co innego...jeden z nich  stwierdzil ze to wina pompy hydraulicznej 
      Jak myslicie .. Pozdrawiam 
    • Przez toobek
      Witam szanownych kolegów. Mamy taki problem z kuzynem. Posiada on BELARUSA 952 i gdy naciśnie przycisk do grzania świecy płomieniowej to załącza się również rozrusznik. Nie zawsze się tak dzieje, powiedzmy raz na 5 naciśnięć. Rozebraliśmy deskę rozdzielczą, wszystkie wiązki. Przekaźnik od świecy działa prawidłowo świeca grzeje, ale czasami również odpala. Może ktoś się orientuje gdzie szukać przyczyny, albo miał ktoś taki problem? Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam !!
    • Przez grodzioman
      Panowie ratujcie. Potrzebuję opis bądź zdjęcie jak podłączyć przewody do stacyjki do Belarusa 920 2007r. Wypadła mi stacyjka podczas wymiany i rozłączyły się przewody.  Stacyjka nowego typu, nie moge się połapać który był gdzie. Sprawa dość pilna bo zostałem bez tura przy bydle. 😒
    • Przez Mrozik137
      Witam mam problem wymieniłem alterantor bo myślałem że od tego nie pala sie nawet nie zapalaja sie na włacznikach te lamki co to by mogło być prosze o pomoc 
    • Przez potok
      Czy jest możliwe zamontowanie wysprzęglika i pompki od innego ciągnika aby praca sprzęgła była bardziej wygodna.

• Dodaj nową pozycję...
v