News
Mrozik137

Pronar 1025a lampy robocze krótkie przód i tył nie pala sie

Polecane posty

Mrozik137    0

Witam mam problem wymieniłem alterantor bo myślałem że od tego nie pala sie nawet nie zapalaja sie na włacznikach te lamki co to by mogło być prosze o pomoc 

Edytowano przez Mrozik137

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
gaga195    28

obstawiam przełącznik, który zachodzi kurzem i styki nie zwierają. Jak przedmówca mówi, najpierw bezpieczniki, jak są sprawne, to wydłub kostke i sprawdź na krótko w kostce czy świeci, jak nie to trzeba szukać dalej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Lukas85    16

Od kiedy to dział Case jest miejscem do pisania postów odnośnie marki PRONAR? Prosze trzymać sie działow inaczej bedzie bałagan


Ursus C-330, New Holland TD90D, Case MX120, Claas Dominator 96, quad Honda Rubicon 500

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez MarcinKoczewski
      Panowie  doradcie  mi bo brakuje mi juź słów  mam cielaki 3 sztuk takie już praktycznie zaraz na wode będę odstawiamy  i ciągle nawraca mi zapalenie płuc cielaki piją mleko śl zaczynają jesc siano cejotke a te  zapalenie wraca gorączki nie mają 
      Przeciągow  nie ma 
      Parno   w oborze nie jest 
    • Przez Mikua
      Czesc Problem taki że nie mogę stawić początku wtrysku, na kole zamachowym posiadam 3 kreski, raz paliwo drgnie na pierwszej, raz na ostatniej A nie kiedy z 2-3 cm nad ostatnią kreską, silnik jest po kapitalnym remoncie, kola od rozrządu są nowe-ursusa, ustawienie-dwie kropki kola wału w jedna kola pośredniego, dwie kropki kola rozrządu w dwie kropkę kola pośredniego, i 0 kola pośredniego z 0 kola pompy wtryskowej, silnik zapala lecz nie równo pracuje, takie "szczekanie" ma ktoś pomyśl co może być nie tak? Pozdrawiam
    • Przez MfKrystian
      Witam ostatnio z  dnia na dzień przestał mi działać w Mf 3080 Wom jak wlączam wogóle nie reaguje nie drgnie nawet Kontrolka od womu się nie paliła a nawet jak się nie paliła to i tak mi działał I jakoś dziwnym trafem przestał działać
    • Przez Martinezoo
      Witam . Mam problem z moim Mf mianowicie po umyciu nie chce zmieniac biegów pół biegi sie zmieniaja jazdy przod 
      VID_20190424_160149.mp4  tył jest czy ktos miał taki przypadek przed myciem biegi chodziły wszystko było lala
    • Przez Runder
      Pompa w FM3095 była regenerowana i paliwo nie dostaje się do niej, nawet przy pompowani ręcznym. Pompa była sprawdzana na maszynie i działa w 100% dobrze. Ciagnik wczesniej jezdził na dobrej jakości opale. 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj