T-25A dymi na Czarno
-
Podobna zawartość
-
Przez jerry193
Witam mam takie pytanie: Orze czwórkami pługami odkładnia 48, przy średniej głębokości, prędkość ok 6,5km/h i przy tej orce ciągnik puszcza lekko czarny dym, czy to oznacza że powinienem pracować wolniej? czy po prostu ten ciągnik tak ma? Z jaką prędkością powinno się orać takim ciągnikiem przy orce do 20cm (ciągnik ma 156km)
-
Przez MUMINEK2000
zetor po kapitalnym renoncie silnika, i pod obciążeniem kopci na czarno, pompa wtryskowa też była naprawiana, wtryski i kopci to żeśmy dali pompe do innego majstra tak na wszelki wypadek wszystko gra, czy ustawienie pompy wobec silnika tyle by zaważyło,jak coś to w którą strone ją przekręcić
-
Przez marek911
Witam. Co moze byc przyczyna ze john deere 1640 dymi na czarno przy pelnym obciazeniu i moim zdeniem nie ma tyle sily co powinien. Dodam ze filtry paliwa i powietrza byly wymieniane i do tego wtryski sa nowe bo myslalem ze to jest przyczyna. Jakies sugestie?
-
Przez kamilskoro
witam. no iwec mam claasa domianatora 88s perkins silnik.wszystko pracuje jak powinoo odpala bez problemowo i bardzo szybko.silnik pracuje rowno nic nie przerywa ani nie stuka.problem jest w tym ze na maksymalnych obrotach (pelnym gazie) i tak powyzej połowy gazu nie wazne czy podczas koszenia czy jazdy drogą kombajn dymi intensywnie na czarno nwm czym jest to spowodowane wtryski zostaly sprawdzone lecz nadal dymi. co moze byc tego przyczyną? zawory do regulacji czy cos innego prosze dodawac swoje sugestje i rady prosze o szybką pomoc z gory dziekuje ze ktos poswieci kilka minut i mi napisze co i jak a napewno mi w jakis sposob pomoze : )pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z cyklop t 214/3
T-25