Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiscie ze Claas Tucanoc 320

Claas ma super kombajny a tucono jest potwierdzeniem tego..

A no i bedziesz pierwszym na AF z takim kombajnem:) ale to tak na marginesie

Opublikowano (edytowane)

a w 1450CWS sa dwa bębny młócace???bo moim zdaniem w tucano te dwa małe to i tak sporo, bo jak kiedys kombajny duze mialy jeden przecietny i im swobodnie wystarczał, to czemu takie dwa maja nie wystarczyć ;)

Edytowane przez robertbara
Ort.
Opublikowano
oczywiscie ze Claas Tucanoc 320

Claas ma super kombajny a tucono jest potwierdzeniem tego..

A no i bedziesz pierwszym na AF z takim kombajnem:) ale to tak na marginesie

@darolee ma juz zamowionego, 320 z ponadprzecietnym wyposazeniem ;)

Opublikowano
Tucano bierz i sie nie oglądaj :rolleyes: widać że bardzo dobry kombajnik :(

Co ty...chyab sie pomyliłeś z ta wypowiedzią :rolleyes: :( Ja myslałem, że ty tylko za JD jestes, a tu zaskoczenie :(

Opublikowano

Właśnie, John Deere 1450 jest już sprawdzony, właściciele tych maszyn są zadowoleni, kombajn bardzo dobry, a z Claas'em to nie wiadomo jak będzie, powinno być dobrze, ale nigdy nic nie wiadomo...ja jestem za JD... :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Tucano dopiero wyszedł, ale w Polsce...bo w zachodniej europie to juz sezon przekosił :rolleyes: Więc chyba ktos go sprawdził...No ale o czym tu mówic.Maszyn Claasa nie trzeba sprawdzać tylko kupowac i w pole :rolleyes:

Opublikowano
Tucano dopiero wyszedł, ale w Polsce...bo w zachodniej europie to juz sezon przekosił :( Więc chyba ktos go sprawdził...No ale o czym tu mówic.Maszyn Claasa nie trzeba sprawdzać tylko kupowac i w pole :(

A czy John Deere 1450 jest zły, awaryjny...?? :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano
A czy John Deere 1450 jest zły, awaryjny...?? :( :rolleyes:

własnie marcin to jest takie suche gadanie...co z tego ze kosił juz sezon skoro nikt z was nie zna opini uzytkowników...i nie zawsze claas jest cokierkowy bo do megi dawał silnik za kabine :( wez JD sprawdzony,zresztą pogadaj z uzytkownikami co im sie w nich podoba co nie.

a myslałes o NH?tucano ma ten feler ze ma taki malutki bęben młucący

@robertbara i @mateo12 mają te kombajny wiec napisz do nich :rolleyes:

Opublikowano

A czy ja w mojej wypowiedzi powiedziałem ze JD jeast awaeyjny..... :rolleyes: Poprostu moim zdaniem nie trzeba sie obawiac przed kupnem Claasa, bo chyba nie jest to taka firma ktora moze takie numerki wykręcac :rolleyes:

Opublikowano
Właśnie, John Deere 1450 jest już sprawdzony, właściciele tych maszyn są zadowoleni, kombajn bardzo dobry, a z Claas'em to nie wiadomo jak będzie, powinno być dobrze, ale nigdy nic nie wiadomo...ja jestem za JD... :rolleyes: :rolleyes:

osobiscie znam jednego niezadowolonego uzytkownika 1450, ktory kupujac 2 kombajn wybral claasa.

co do sprawdzania tucano to nie ma problemu, bo ta konstrukcja chodzi juz parenascie lat :(

Opublikowano

no jak tucano wchodzi w gre to raczej nie uzywany :rolleyes:

@brzozak w jakich kombajnach claas stosował juz tą konstrukcje? i za JD przemawia jeszcze to ze nie handluje nim DHK a podobno umią zepsuc sporo krwi ludziom ;d

Opublikowano
A czy nowego kombajna chcecie czy używanego??

Tucano to nowość, wiec na pewno nowy, no chyba że po pokazach :rolleyes: .

no jak tucano wchodzi w gre to raczej nie uzywany :(

@brzozak w jakich kombajnach claas stosował juz tą konstrukcje? i za JD przemawia jeszcze to ze nie handluje nim DHK a podobno umią zepsuc sporo krwi ludziom ;d

Chyba w Mega i Medion. Tucano ma je niedługo zastąpić.

@zetor przestań powtarzać o tych Korbankach. Kiedyś już dyskutowałeś o tym z @miraskiem, myślałem że ci już przeszło. :rolleyes:

Opublikowano
Dla mnie Tucano to raczej konstrukcyjnie bardziej Lexiona przypomina, niz Mege czy mediona......ale nad tym trzeba sie zastanowic :rolleyes:

no niestety to tylko pozory i nie trzeba sie zastanawiac, tylko wsadzic leb w tyl kombajna :rolleyes: i podniesc oslony boczne