Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli są to daja tylko papierek i pieniądze dla organizatora, jeżeli chcesz coś działać w tej dziedzinie musisz się przypiąć przyjąć do jakiegoś zakładu, lub do dobrego specjalisty do pomocy na początek, a z czasem o ile masz predyspozycje to coś powinno samo przyjść, ale to już zależy od ciebie :) .

Opublikowano

Ja rozumiem ze lubisz sobie pogrzebac jak to napisles ale zapytam wprost czy masz jakiekolwiek podstawy w dziedzinie elektroniki lub chociaz elektryki? Bo jezeli nie to marnie to widze, tego fachu trzeba uczyc sie od dziecka.

Opublikowano

Witam. Odświeżam temat w sprawie kursów. Chciałem się zapytać ogólniej, czy nawet jest taki elektronik, co bym mógł dostać od niego porad w elektronice, oczywiście nie za darmo. Duże pojęcie mam przy Massey Ferguson, ale wiadomo wszystkiego się do końca niewiele, skoro nie pracuje się w serwisie. Jak by był ktoś chętny na rolę "nauczyciela" lub zna kogos takiego pojętego proszę o wiadomość na priv. Szybko łapie wiedzę. Miałem jednego nauczyciela, ale niestety ostatnim czasem nie mogę się z nim dogadac

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Żaden porządny fachowiec nie przekaże Ci swojej wiedzy, nawet odpłatnie. Poza tym nawet jakby chciał to i tak nie będzie Cię na to stać. A od partaczy niczego się nie nauczysz. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez CyfrowyTomek
      Witam,
      Chciałbym w niedalekiej przyszłości kupić ziemie rolną (powyżej 0.3ha) lub gotowe gospodarstwo (pow 0.5ha), interesuje mnie np. hodowla / szkolenie koni połączona np. z agroturystyką
      W myśl nowej ustawy potrzebuje być "rolnikiem indywidualnym", ale mogę też wystąpić o pozwolenie do ANR o zakup ziemi rolnej, pod warunkiem, że mam kwalifikacje rolnicze, zobowiąże się zamieszkać w danej gminie przez 5 lat, oraz będzie należycie prowadzić gospodarstwo rolnę przez 10 lat (ustaw mówi o rękojmi).
      Jaki kurs kwalifikacyjny formalnie będzie rozumiany jako "kwalifikacje" rolnicze? 
      Co to znaczy "uprawiać" ziemie w myśl tej ustawy?
      Znalazłem listę kwalifikacji, czy wszystkie z nich to kwalifikacje rolnicze?

Czy mogę wybrać dowolne z powyższych? Podobają mi się: R20 lub R13 lub R14
    • Przez przemek230591
      Witam orientuje się ktoś czy w najbliższym czasie będzie na terenie woj. świętokrzyskie , małopolskie, organizowany kurs z produkcji integrowanej prosił bym o namiary na taki kurs
    • Przez bozar
      Czy wiecie gdzie (i czy w ogóle) można zapisać się na kurs R3, ale robiony w całości przez internet w ciągu 6 miesięcy? Widziałem kilka ofert, ale w większości są to kursy gdzie materiały są przesyłane przez internet, a jednak kilka zajęć trzeba odbębnić. Zależy mi na tym żeby przeszło to jak najszybciej i jak najbardziej gładko jak tylko się da - im mniej zachodu tym lepiej.

Jeśli jednak trzeba byłoby się przejść na jakieś zajęcia to w grę wchodzi wyłącznie Warszawa.

Dzięki z góry za pomoc!
    • Przez Smoka
      Szukam jakiegoś mechanika do case mazowieckie
      I Podlaski
    • Przez john1
      Poszukuje dobrego mechanika od mf moj mf 3060 okolice ostroleka łomza szczytno z góry dziekuje
  • Dodaj nową pozycję...
v