Sprawdź Jaki jest plyn do sprzegla JD 2140 rok 1982 , i gdzie sie znajduje zbiorniczek? na AgroTesty.pl
John Deere 2140 Dane techniczne
John Deere 2140 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez hubertg7
Witam! Mam problem z ursusem 4512. Otóż po remoncie ciągnika zaczął się problem ze sprzęgłem a dokładniej z tarczą od wałka WOM-u. Po założeniu nowej tarczy ciągnik pracował może ze 3 dni i tarcza znowu się rozleciała. Szykowaliśmy go już 4 razy i zawsze jest to samo. Jedyne co mnie zastanawia to jest to że gdy ciągnik się rozgrzeje ze sprzęgła dochodzą dźwięki jakby coś ocierało albo coś. Dzwoniliśmy po mechanikach i nikt się nie chce tego podjąć i nikt nie wie co może być. Koledzy pomóżcie. Czy to może być wina docisku??
-
Przez TacerOo
Witam,
mam problem ze swoim ciągnikiem. Latem gdy ciągnik się nagrzał wspomaganie i tur przestawał prawie działać, trzeba było dodać gazu żeby nie zacinało i i tak było źle. Teraz jest troche zimniej i robi się podobnie. Wspomaganie się zacina. Pompa była regenerowana, olej i filtr był wymieniany. Co może być przyczyną ? Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam
-
Przez juras
Mam problem z Fendtem 311 LSA.Od jakiegoś czasu przedostaje się trochę oleju do płynu chłodzącego,wymiana uszczelek pod głowicami nic nie dała.Jeżeli ktoś miał z takim przypadkiem doczynienie bardzo proszę o radę.Nie sztuką jest rozebrać silnik w drobny mak i nic nie znaleźć.
-
Przez xforrest
Witam. Gdzie w ciągniku renault 640 znajduje się zbiorniczek na płyn hamulcowy? I jaki płyn wlewa się do tego modelu?
-
Przez BartoszLangiewicz
Pytanie do użytkowników tego ciągnika lub jego większych/mniejszych braci
Gdzie znajduje się zbiorniczek na płyn hamulcowy.Mam instrukcje obsługi,ale nie ma w tym miejscu gdzie jest pokazane w książce.Z hamulcami wszystko ok,ale na przyszłość lepiej wiedzieć
Dodam tylko,że ciągnik z 2006 roku(grudzień).
Pedały w podłodze.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Gęstość pszenicy.
Odsadki