-
Podobna zawartość
-
Przez luk2782
Witam!
nie znalazłem takiego tematu wiec go załoze. Ciekawia mnie wasze spostrzezenia na temat tych kobajnów. moze macie własne doswiadczenia z nimi lub znacie uzytkowników jesli tak podzielcie sie ze mna moim zdaniem mozna było je uznac za podobne do NH TC56 (od niedawna seri T5000) jezeli chodzi o parametry podobnie z cena jenak diabeł twki w szczegółach
-
Przez wieslawa_olo
Witam. Potrzebuje instrukcji obsługi do ranault ares 550RZ. Chciałbym poczytać troche o zasadach użytkowania i eksploatacji. Może być wersja papierowa lub pdf. Może ktoś ma do odsprzedania. Tel 726,461,262
-
Przez grzegorz508
Witam, chciałem się dowiedzieć jaka długość powinny miec pasy w prasie hesston 5700? Szukałem w katalogach dostepnych w Internecie ale do tego modelu prasy nie ma danych. Prasa posiada wskaźnik wielkości beli na zewnątrz z taką podziałka, przy pustej komorze na wskazniku już jest miedzy 2 a 3. Robiąc bele do znaku stop wychodzi mi wtedy około 1 m średnicy co jest stanowczo za mało.
-
Przez Gość
Witam wszystkich. Jak w temacie szukam i szukam książki z insukcją napraw do ZETORA 10145 turbo. Znalazłem książkę do URSUSa 1014 ale nie jestem pewny czy to bliźniaczy model. Proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Hesston 5540 - problem z zapychaniem
Załadunek silosów Agropart AS25 żmijka pionowa + skośna