Problem. Zdjecie kierownicy.
-
Podobna zawartość
-
Przez pawelorebidas
Kupiłem MF 3075 i mam w nim problem. Polega na tym, że jak się zagrzeje olej to ciężko chodzi kierownica, a jak jeszcze się daje faje np. podczas jazdy po asfalcie to już całkiem :lol: i wolniej działa tuz, ale tur chodzi bez zarzutów i nie wiem czy to jest wina pompy, czy samego orbitrolu.
-
Przez skat18
Witam mam problem w zetorze 7211 podczs pracy silnika na nieskich juz nawet obrotach kierownica sama skreca w prawo nie wiem co moze byc przyczyną krecilem już tłoczyskiem nic mi to nie dało znajomy mowil ze moze byc to wina peknietego uszczelniacz i ze puszcza w jedną strone lecz nie wiem bo zadnego wycieku nie ma kilka lat temu zmienialem uszczelniacze co sie dzieje?
-
Przez padre1989
ludzie pomozcie ma ktos sposob na te kuleczki w slimacznicy bo mnie nerwy wysiadaja juz ...jak to zlozyc do kupy ....
-
Przez Erdien94
Siema.Od przedwczoraj jestem posiadaczem Zetora 6245 z 91r.I teraz mam takie pytanko.Jak usunac luz na kierownicy bo mnie to deneruje bo chyba jak ciagnik jest zagaszony to nie powinno byc zadnego luzu jak ruszam kierownica. Prosze o pomoc
-
Przez areknn
Mam taki problem otóż zauważyłem głośną pracę wspomagania kierownicy ale tylko na ciepłym silniku Na zimnym jest ok nic nie słychać ale jak się tylko nagrzeje ojej to słychać takie buczenie nawet przy lekkim skręcie kierownicy gdy ją puszczę to przestaje buczeć czyli dzieję się to przy skręcie-pracy pompy. Co to moze być orbitrol, pompa wspomagania czy coś innego proszę o pomoc dodam ze ciągnik ma dopiero 400 mtg i jest jeszcze na gwarancji choć serwis nie wie co to moze być.
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 2850 problem z hydraulika