Ceny cebuli 2013
-
Podobna zawartość
-
Przez Jakubb
Obcinarka do cebuli w bardzo dobrym stanie. Duża - 12 wałkowa.
Wydajność: ~ 5t/h
Napęd: silnik elektryczny trójfazowy lub WOM
Używana przeze mnie 2 sezony (areał ok. 4 ha) - ostatni raz 5 lat temu.
Cena: 3800 zł (do negocjacji)
Telefon kontaktowy: (71) 3210210
Odbiór osobisty - województwo dolnośląskie.
darmowe zdjęcia na allegro
-
Przez Lowca131
Witam,
do sprzedania posiadam nasiona cebuli. Możliwa wysyłka. Więcej informacji oraz cena podawana indywidualnie. Zapraszam do kontaktu. 606971792
-
Przez pawelkarczewski
Witam,
mam pytanie techniczne do właścicieli kombajnu bolko i tych których zbierają nim cebulę, próbował ktoś z was przyśpieszyć górny łańcuch z którego odbiera się kamienie, bo ja planuje to zrobić bo mi nie nadąża odbierać cebuli z jerzyka i sie bardzo pcha na dole, natomiast nigdzie nie mogę dostać mniejszej zębatki, wiecie może jak go przyśpieszyć ? Jak wiecie jak to dajcie znać.
Pozdrawiam
-
Przez Adaskooo96
Witam panowie jest szybka sprawa kupilem bolka w tamtym roku w tym chcemy spróbować nim kopac marchew od razu mowie nie przemysłowa mam wszystkie potrzebne akcesoria tylko jak sie do tego zabrac ? pomoże ktos moze . bo z cebula w tym roku wyszlo bardzo zle podobko jak jesy twardo nie zbierze . mianowicie zalozylem gabke i Pobieracze sciaglem lemiesze bo tak mi powiedziano i dostalem informacje ze gdy bedzie twardo pobieracz nie pobierze cebuli z ziemia to nici z kopania . teraz przyjdzie czas na marchew prosze o jakoes wskazowki jak to dzialac zeby znowu nie wyszla kaszana . pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi
badanie polskiego rynku cebuli
Usługi sadzarka do czosnku i cebuli