Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, szmergiel napisał:

żałosny jesteś.a wiesz dlaczego ? bo na prosty argument że wszędzie są zboczency nie masz nic na obronę swojej tezy.

ps. a do lekarza się nie boisz chodzić? słyszałeś ile molestował pacjentki?

hahaha

Niema co się użalać temat wywołałeś a słyszałeś by biskup chronił lekarza (chociaż po znajomości i za kasę wszystko możliwe)

I nie czarujmy po tych którzy mają być przykładem i krzewić wiarę należy czegoś wymagać a skoro są tam czarne owce malowane na biało to coś marnie ich klasyfikują 

Opublikowano (edytowane)

ksiądz broni ksiedza.lekarz lekarza.chlop chłopa i tak od zarania dziejów było i będzie na poparcie tej tezy popatrz ja się bronią lekarze jak chodzi o błędy lekarskie. głupi jak but jesteś że nie widzisz nic poza kościołem. przykładem może być też to forum. popatrz jak często ludzie z jednej branży brania drugich chociaż głupoty plota jak 3 letnie dziecko.

paranoja .masz jakieś problemy i tyle a jeżeli tak nie jest to ewidentnie sprawy polityczne czyli potomek ub.

Edytowane przez szmergiel
kk
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, szmergiel napisał:

to po kiego grzyba na necie jeszcze siedzisz? spieszyć się trzeba

żałosny jesteś.a wiesz dlaczego ? bo na prosty argument że wszędzie są zboczency nie masz nic na obronę swojej tezy.

ps. a do lekarza się nie boisz chodzić? słyszałeś ile molestował pacjentki?

Urzadzenia mobilne, mówi to Panu cos ?

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

ksiądz broni miedzą.lekarz lekarza.chlop chłopa i tak od zarania dziejów było i będzie na poparcie tej tezy popatrz ja się bronią lekarze jak chodzi o błędy lekarskie. głupi jak but jesteś że nie widzisz nic poza kościołem. przykładem może być też to forum. popatrz jak często ludzie z jednej branży brania drugich chociaż głupoty plota jak 3 letnie dziecko.

paranoja .masz jakieś problemy i tyle a jeżeli tak nie jest to ewidentnie sprawy polityczne czyli potomek ub.

Twoje wypociny świadczą o poziomie wiedzy kultury i wiary

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko lekarz ani chłop nie mówi Ci jak masz żyć, według jakich zasad. Skoro dla Ciebie grupa księży czy grupa lekarzy jest tym samym to  widac jaki z Ciebie katolik. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
20 minut temu, zetorki12 napisał:

Nie czytuję . I bez tego wiem że pierwszy . Ty masz braki skoro nie wiesz dlaczego niedzielę chrześcijanie świętują .

Którą siłą narzucił kościół. 

14 minut temu, szmergiel napisał:

ksiądz broni ksiedza.lekarz lekarza.chlop chłopa i tak od zarania dziejów było i będzie na poparcie tej tezy popatrz ja się bronią lekarze jak chodzi o błędy lekarskie. głupi jak but jesteś że nie widzisz nic poza kościołem. przykładem może być też to forum. popatrz jak często ludzie z jednej branży brania drugich chociaż głupoty plota jak 3 letnie dziecko.

Chłop chłopa 😯 dobre sobie. 

Przypomnij sobie jak rolnicy strajkowali a kilku "rolników " jechało po nich. 

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Tylko lekarz ani chłop nie mówi Ci jak masz żyć, według jakich zasad. Skoro dla Ciebie grupa księży czy grupa lekarzy jest tym samym to  widac jaki z Ciebie katolik. 

A wg Ciebie kto ma ci mówić?

chłop? 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, szymon09875 napisał:

a ksiądz mówi jak żyć?

Czy tylko jest pośrednikiem po między Pismem Św. a owieczkami?

Księża są szczególnie narażenia na kuszenie przez szatana. Trzeba się za nich modlić.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
51 minut temu, szmergiel napisał:

Ru68 ty to naprawdę masz jakieś uprzedzenia do wiary i kościoła.

potomek ub-ka jesteś czy ksiądz jakiś cię przeleciał?

Czy powyższe przystoi katolikowi? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Którą siłą narzucił kościół. 

Chłop chłopa 😯 dobre sobie. 

Przypomnij sobie jak rolnicy strajkowali a kilku "rolników " jechało po nich. 

Przestań bredzić. Nie strajkowali rolnicy tylko pachołki opozycji, a prawdziwi chłopi ich wyśmiali.

EDIT:

Jeszcze teraz dopatrzyłem słowo ,,kilku,, normalnie kabaret, haha śmiech na sali.

Na strajku była garstka ludzi z kraju który dysponuje jednym milionem rolników, a ty chcesz wcisnąć ciemnotę że kilku rolników jechało po nich.

Weź napisz po ludzku że kilku to strajkowało. A cały milion nawet palcem nie kiwnął bo wiedział że to przedwyborcza podpucha opozycji niekatolickiej.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

a co ma to co napisałem do katolicyzmu?

człowieku ogarnij sie

brak wiedzy i obycia objawia się spoglafaniem na świat tylko że swojej pozycji .nic nie widzisz szerzej i dlatego taki jestes

Opublikowano

Kurna , Wy z tym co komu przystoi , to jak murzyni z rasizmem . Im wolno , ale biały jak coś podobnie się wypowie , to rasista .

Opublikowano
1 minutę temu, damianzbr napisał:

Księża są szczególnie narażenia na kuszenie przez szatana. Trzeba się za nich modlić.

Nie księżom jest potrzebna żona i rodzina żeby wiedzieli o czym mówią i jak wygląda świat a nie gadali o czymś co donoszą im stare plotkary

Opublikowano

Taaaa , a tobie starokawalerstwo , byś mógł się wypowiadać o księżach ... Litości . :D

Opublikowano
2 minuty temu, damianzbr napisał:

Przestań bredzić. Nie strajkowali rolnicy tylko pachołki opozycji, a prawdziwi chłopi ich wyśmiali.

Tak se tłumacz tak se mów a ja sobie zdrów. 

2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Kurna , Wy z tym co komu przystoi , to jak murzyni z rasizmem . Im wolno , ale biały jak coś podobnie się wypowie , to rasista .

Ale handel niweolnikami za przyzwoleniem kościoła to po katolicku? 

Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

A wg Ciebie kto ma ci mówić?

chłop? 

Takc chłop ...

2 minuty temu, damianzbr napisał:

a kiśdz mówi?

Czy tylko jet pośrednikiem po między Pismem Św. a wiernymi?

Właśnie, jest pośrednikiem, przedstawicielem czy nazywaj go sobie jak chcesz, tym bardziej powinien trzymać jakis poziom, a jesli jednak zawiedzie co sie moze zdarzyc bo jest czlowiekiem, ponieść konsekwencje. Jakbym ja w swojej pracy działał na niekorzyść firmy i swoim zachowaniem dawał ludziom jakieś wątpliwości co do wiarygodnosci firmy zapewne zostalbym zwolniony. Ksiedza przeniosą w inne miejsce albo i tyle nie zrobią. 

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Katolik powinien sobą coś reprezentować  a nie tylko innych pouczać -przykładem (nie po słowach ale po czynach ich poznacie)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A już ci się zmienia front poglądów -w niedzielę do kościoła  pokazać się  a w tygodniu i na forum hulaj dusza

Edytowane przez RU68
Opublikowano

A gdzie pewność że on święty? 

Świętych tworzą ludzie i nie koniecznie wierzący. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, PRIMO napisał:

Tak se tłumacz tak se mów a ja sobie zdrów. 

Ale handel niweolnikami za przyzwoleniem kościoła to po katolicku? 

co do tych strajków to każdy mądrzejszy od małpy widzisl kto tam brak udział.oprocz tych co Damian napisał to reszta to były barany bezmuzgie co dały się zmanipulować . najlepszym przykładem debilizmy tych osobników byli kartki "Własność banku"

11 minut temu, szymon09875 napisał:

Takc chłop ...

Właśnie, jest pośrednikiem, przedstawicielem czy nazywaj go sobie jak chcesz, tym bardziej powinien trzymać jakis poziom, a jesli jednak zawiedzie co sie moze zdarzyc bo jest czlowiekiem, ponieść konsekwencje. Jakbym ja w swojej pracy działał na niekorzyść firmy i swoim zachowaniem dawał ludziom jakieś wątpliwości co do wiarygodnosci firmy zapewne zostalbym zwolniony. Ksiedza przeniosą w inne miejsce albo i tyle nie zrobią. 

jak chłop będzie miał takie wykształcenie jak ksiądz to owszem.

A i od razu na riposte ,każdy może mieć wykształcenie ale nie każdy jest w stanie je osiągnąć bo jest za głupi.

aha. Primo i Ru skoro mówicie że katolicy to piszą i nimi nie jesteśmy to kim wy jesteście?

naprawdę za kogo siebie macie?

ttt