withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @ZosiaSamosia podpowiesz gdzie włączyć powiadomienia w apk?
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 przez przeglądarkę musisz wejść, ustawienia powiadomień ;)powiadomienia push czy coś takiego...
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Z przegladarki telefonu da rade?
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ja tylko przez telefon ;)
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) "powiadomienie push ?" Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez withanight
Gość 30pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pozwolilem Zosiu skorzystac sobie z twoich porad i potwierdzam. Powiadomienia przychodzą na apke po wlaczeniu push. :)
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, 30pawel napisał: Pozwolilem Zosiu skorzystac sobie z twoich porad i potwierdzam. Powiadomienia przychodzą na apke po wlaczeniu push. ,włączę , może nie wybuchnie Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez withanight
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Aż sama sprawdzałam czy dobrze podałam, bo taki jeden tutaj podważyl to co napisałam :pwithanight napisał: ,włączę , może nie wybuchnie  3...2...1 .... booooooom
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie podważam, ale nie zauwazyłem ze dodałaś o tym pushu , przez to pytałem i czekałem na odpowiedz z pół godziny
Gość 30pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @withanight "nieznany typ powiadomienia,105" z powiadomieniami też jest cos nie halo. :)
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 withanight napisał: Nie podważam, ale nie zauwazyłem ze dodałaś o tym pushu ,  przez to pytałem i czekałem na odpowiedz z pół godziny  :p u mnie działa w miarę, wyłączyłam dzwonek w telefonie bo ciągle brzęczy. ;)
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @30pawel A co Ty mi o tym mówisz? Jak ja nawet jeszcze tego nie właczył ... 2 minuty temu, ZosiaSamosia napisał: withanight napisał: Nie podważam, ale nie zauwazyłem ze dodałaś o tym pushu ,  przez to pytałem i czekałem na odpowiedz z pół godziny  u mnie działa w miarę, wyłączyłam dzwonek w telefonie bo ciągle brzęczy. zamiast ignora , mozna było usunąć z obserwowanych nie wiem czy dobrze aluzje wyłapałem.....
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 źle to odebrałeś wyłączyłam komunikator
Gość 30pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @withanight myślałem że już włączyłes. Ja to kur.... właśnie wyłączam.
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1 minutę temu, ZosiaSamosia napisał: źle to odebrałeś wyłączyłam komunikator W takim razie teraz ja przepraszam-szczerze . Coś mi się dzisiaj źle w głowie układa.
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1 minutę temu, 30pawel napisał: @withanight myślałem że już włączyłes. Ja to kur.... właśnie wyłączam. Jutro w robocie włączę , może jutro będzie lepszy dzień . Niech se pipo 2 minuty temu, ZosiaSamosia napisał: Wiosna Zmęczenie i... Dużo innych. Zresztą można by tak co najmniej dwie strony jeszcze wymieniać
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 zamiast buszować na forum to spać idź ;) sen jest najlepszy na wszystko... :)
Gość 30pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie którzy cierpią na bezsenność. :(
withanight Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zoska chciałbym , tylko , że po zmianie czasu wszystko mi się poprzestawiało , rano to granatem ciężko mnie z wyra wyciągnac a teraz nie mogę spac i jutro znowu neptyk
Gość ZosiaSamosia Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 @withanightMoże to te tzw przesilenie wiosenne. @30pawel Ja z reguły nie mam problemów ze snem wystarczy poduszka i kawałek kocyka i śpię jak zabita... jedynie w czasie pełni księżyca jakoś tak spać nie mogę
withanight Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 11 godzin temu, 30pawel napisał: @withanight "nieznany typ powiadomienia,105" z powiadomieniami też jest cos nie halo. To samo mi wyskoczyło dzisiaj , nie wiem czy to nie od tego jak próbujesz wejść w powiadomienie poraz drugi.
Gość 30pawel Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Reszta powiadomień działa normalnie. Można kilka razy wchodzić w powiadomienie i nic się nie dzieje. Zostawiłem kilka powiadomien i teraz w jednym mi pisze "usluga chwilowo nie dostepna".
withanight Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 ZosiaSamosia napisał: u mnie działa w miarę, wyłączyłam dzwonek w telefonie bo ciągle brzęczy. ;) ehemmm trzeba to wyciszyć :D
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
DK Excited