Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panie, a mam takie pytanie do Was, do tych, które udzielają się na forum tutaj. Co Was kręci w rolnictwie, pytanie ogólnie.

Co powinien mieć Wasz wybranek, rolnik w sobie jeszcze do tego.

Edytowane przez Famer21
Opublikowano

Cześć wszystkim- witaj Krissku:)
Co kręci?to akurat wiem- najważniejsze dobrze przygotowane pola, obsiane dobrym materiałem i posprzątane na czas, a zapach skoszonego zboża czy łąki- bezcenne :) co do drugiej części pytania to niech się inne koleżanki wypowiedzą ;)

Opublikowano

Hej  :D

Czyli wychodzi na to, że nawet jak facet porządny, przystojny, odpowiedzialny, ale jak ma w polu zielsko to  nie poderwie żadnej  :P  :D Fajne wymagania masz  :P  

Opublikowano

Gdyby miał wszystkie te cech Darko - to widać by było co rośnie na polu :P

Opublikowano

Witam. :D
Famer mnie kreci ta adrenalina czasem aby zrobić cos na czas aby było wszystko porządnie zrobione i to co Tes napisała ;) pachnące sianko wykopki itd. A jeżeli chodzi o drugą część to każda z nas jest indywidualna jedna będzie chciała dom z ogródkiem druga maszyny trzecia pole czwarta wygląd a jeszcze inna zwróci uwagę na charakter i to co reprezentujesz swoją osobą. Tyle upodobań ile kobiet :D

Opublikowano

Gdyby miał wszystkie te cech Darko - to widać by było co rośnie na polu :P

skąd wiesz że te cechy idą w parze z dbaniem o pole?  :D

Czyli na pierwszym spotkaniu żądasz pokazania upraw?  :P

Opublikowano (edytowane)

Nie pokaże mu swoje ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Witajcie :)

Kasia nic dodać nic ująć :)

Artur z tą wątroba to uważaj ,ja podobnie myślałem , na widok ładnej dziewczyny myślałem ze krew wrze ,a okazało sie ze to kości się odwapniają :P :lol:

Opublikowano

Artur z tą wątroba to uważaj ,ja podobnie myślałem , na widok ładnej dziewczyny myślałem ze krew wrze ,a okazało sie ze to kości się odwapniają :P :lol:

Hahaha lokurwa doj**ales do pieca  :D :D

Z pewnością bardzo,nie może być inaczej ...

Mi to czasu brakuje ostatnio by tu lukac :(

To co porabiasz ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v