darek3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 no przecież sam w ,,kawalerkę" nie będę szedł, pójdę do Ciebie z bocianem, my się będziemy bawić a on będzie na kominie czekał, zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:
Goska93 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A ile my mamy lat żeby się bawić? ahahaha
Laleczka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Hej Dareczku widzisz Gosiu jak Darek dąży do celu
darek3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 no razem to z 5 dyszek mamy :lol: tak, tak, uważaj bo Ci uwierze że nie wiesz o jakie zabawy chodzi hej Kasiu po nitce do kłębka i może mi się uda :wub: chyba że mi ktoś tą nitke w połowie przetnie :lol:
Goska93 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Darek jest nieugiety Nie wiem jakie zabawy masz na myśli, wytłumacz mi
Laleczka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Z jednej strony dobrze z drugiej kiepsko być takim nieugiętym
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Powitać :lol: Więc kto mi powie, jak skutecznie zatrzymać kobietę na wsi ?
Fendt308lsa Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Adrian pieniedzmi i luksusowym zyciem to na 100% zatrzymasz a drugiego sposobu to nie znam musi sie w tobie zakochac
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ale jak można na wsi żyć luksusowo ? coś tutaj nie pasuje
Fendt308lsa Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Da sie budujesz nowy dom dla małóżonki ona sobie w domku wypoczywa i luksus ;D
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 I ona tylko odpoczywa i sobie tak żyje odpoczywając w luksusie ?
Laleczka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witaj Adi jeżeli kobieta kocha wieś i pracę na niej to problemu nie widzę i oczywiście musi kochać wybranka .... Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz jak coś kupuje się wspólnie lub buduje jest większa satysfakcja każda kobieta pojęcie luksusu rozumie inaczej
weris Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witać Adrian powiem Tobie że idzie kobietę zatrzymać na wsi jeden dobry i sprawdzony sposób to Miłość wzajemna ,a nie luksusy . Kasia dobrze pisze i mnie ubiegła ,lecz dla mnie luksus to miłość męża ,a waszego kolegi z forum .
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No właśnie miałem nadzieje że kolega stwierdzi, że w takim luksusie miała by żyć wybranka i odpoczywać i miałem mu powiedzieć że życze mu powodzenia jak sobie taką małżonke znajdzie, która nic nie będzie robiła . i leżała cały dzień Jak miałbym sobie przygarnąć kobietę która chciała by tylko leżec i odpoczywać i ciągle mieć jakieś bolączki to szybciej by wychodziła niż wchodziła do mieszkania
darek3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Gosia jest to zabawa w 500+ :lol: :lol: :lol: na topie podobno to jest Kasiu z Gosią trzeba twardo bo inaczej to marny los, nie wolno jej pokazywać słabości bo Ona to wykorzysta później to nie jest zwykła kobieta :lol: Cześć Adrian, zależy co kto rozumie pod pojęciem luksus ale obecna wieś wcale nie odstaje teraz od miasta pod względem warunków mieszkaniowych a druga sprawa i najważniejsza to tak jak koleżanki wyżej pisały, jak się kogoś kocha to się nie patrzy na jego majątek, Cześć weris
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Darek darek, wciaż tą Goskę chcesz przekabacić ciekawe kiedy Ci się znudzi a propo bocianów to dziś na polach u mnie było ich jakieś piećdziesiąt :lol: Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez adrian3005
Laleczka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) poza miłością musi być jeszcze współpraca będąc u męża miałam okazję zaobserwować jak znajomy męża prosił żonę żeby podjechała z przyczepą bo będzie sypał a ona co ?? nie bo pazurki połamie i się zakurzy :lol: mi mąż mówić nie musi sama się pcham do ciągnika a pazurki no cóż i w domu połamać można a później odbudować gorzej z relacjami między małżonkami jeżeli chodzi o odbudowę a tu baba za kółkiem ze szponami gałka rozwalona wiem może na 30-ste urodziny mężulkowi zakupię nową hihi Adrianku strzeż się coś dużo ich Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Laleczka
weris Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Cześć Darek Adrian jest powiedzenie'' kto się czubi ten się lubi '' Kasia podziw dla Ciebie :blink:
Goska93 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Darek, czy ja Cię zmuszam do czegokolwiek? nie bawię się w zabawę 500+
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak by mąż kierował to by pewnie te woreczki musiała włożyć na przyczepę więc wybrała lżejszą prace :lol:
darek3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 mnie się nigdy nie znudzi bo racja musi być po mojej stronie Kasiu no, no, widzę że coraz więcej kobiet jeździ ciągnikami, to co my faceci będziemy robić za parę lat? odbieracie nam fach :lol: jedyne co nam pozostanie to piwko na miedzy ,,nie chce ale muszę" tak się będziemy tłumaczyć weris no coś w tym jest Gosia ale ja się nie pytam czy się chcesz bawić, to ja tu ustalam zasady
Goska93 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ahahaha rozbawiłes mnie Darek ty tu ustalasz zasady? Ahahaha My wam nie odbieramy fachu pomagamy Wam
Laleczka Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Weris czemu podziw ?? Adrianku tak się składa że męża wtedy nie było w pracy był a ja z dzieckiem mamą i tatą pojechaliśmy w pole i pyrki ręcznie były odkopywane dla sportu Dareczku dla mnie to przyjemność przynajmniej jak mąż podpina pługi lub inne sprzęty wie że na żonkę liczyć może
darek3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 przecież nic śmiesznego nie powiedziałem, tak jest, masz jakieś wątpliwości? ale to nie jest bezinteresowna pomoc, za pokręcenie kółkiem zrobicie duuuużo
adrian3005 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kasia, ja mam troszkę odwrotnie Jak ktoś mi przyjdzie pomóc coś podpiąć to się denerwuję i wkurzam bo za każdym razem trzeba im tłumaczyć, lubię sam sobie wszystko zrobić i mam pewność że jest ok bo kiedyś to prawie katastrofa była i od tamtej pory sam zapinam ..
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
pryzma kukurydzy