Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja mam choinkę- takie maleństwo z 50 cm :) biała 

Opublikowano

Choinkę dopiero jutro będą ubierać dzieciaki :P

Karpie to dwa już uśmierciłem jeden skurczybyk nie poddał się bez walki O.o

Opublikowano

Ta:D ledwo złapałeś za ogon -a już był w przedpokoju....

Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 20:33, PRIMO napisał:

Choinkę dopiero jutro będą ubierać dzieciaki :P

Karpie to dwa już uśmierciłem jeden skurczybyk nie poddał się bez walki O.o

Jak sobie z karpiem nie radzisz to kup filety w tym roku będzie łatwiej ;)

Opublikowano
12 minut temu, staszek131415 napisał:

Jak sobie z karpiem nie radzisz to kup filety w tym roku będzie łatwiej ;)

xDxDxD zanim coś skomentujesz to przynajmniej sprawdź datę kiedy było pisane. 

Opublikowano

a niby czemu ? To w tym roku Świąt nie będzie ? Chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło co :D

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich mężczyzn na forum :).  Poznam mężczyznę mieszkającego na wsi w wieku 33-38 lat.Region Polski nie ma znaczenia.

Zakupie również w zaciszu z dala od ruchliwej drogi,g gęstego zabudowania działkę z możliwością do zabudowy.

Gość Aga_Foto
Opublikowano
Dnia 18.02.2018 o 20:06, PRIMO napisał:

xDxDxD zanim coś skomentujesz to przynajmniej sprawdź datę kiedy było pisane. 

Się czepiasz, może Stasiek ubiera choinkę i je karpie w święta wielkanocne :P Haha 

Opublikowano (edytowane)

Śmiejesz się ale coraz mniej ludzi bawi się w ściąganie ozdób po świętach, bo niema to sensu , tak w sumie to kto na to zwraca uwagę w okresie letnim.? :) 

Z choinek lepiej ściągnąć bo z jednego kompletu zrobić się 5 i świecić nie będą xD

22 minuty temu, nowak91 napisał:

wiele marketów ma "całoroczne" ozdoby świąteczne - z taką różnicą, że w lecie nie świecą :D

O tym właśnie mówię.

Edytowane przez withanight
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

withanight napisał: Śmiejesz się ale coraz mniej ludzi bawi się w ściąganie ozdób po świętach, bo niema to sensu , tak w sumie to kto na to zwraca uwagę w okresie letnim.? Raz zawiesić i nie trzeba co roku się z tym męczyć. ;) Ja mam na balkonie już trzeci rok wiszą, a kiedy zdejmowalam to co roku musiałam nowe kupować, bo coś nie szło zdjąć żeby ich nie uszkodzić :p ;) Apka działa jak należy i pod wrażeniem jestem bo powiadomienia są, cytowanie i edytowanie jest, opcja szukaj jest... no bajka. :D Tylko emotki nie trybią coś ale idzie z tym żyć :p 😁😁😁😍😍😍

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ZosiaSamosia napisał:

Raz zawiesić i nie trzeba co roku się z tym męczyć. ;) Ja mam na balkonie już trzeci rok wiszą, a kiedy zdejmowalam to co roku musiałam nowe kupować, bo coś nie szło zdjąć żeby ich nie uszkodzić :P;) Apka działa jak należy i pod wrażeniem jestem bo powiadomienia są, cytowanie jest, opcja szukaj jest... no bajka. :D

Tylko emotki nie trybią coś ale idzie z tym żyć :

No. ;)

Edit 

Po dodaniu emotek rozjechało Ci posta. Edycja z cytowaniem coś kuleje jeszcze.

Edytowane przez withanight
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano
Trzeba zgłosić.... A może lepiej się nie narażać :p nie cytować, nie edytować i nie używać emotek :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v