Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@kasio121

dokładnie tak jak mówisz
@Fendt308lsa

samotnie brnąć przez całe życie? Nie. To droga donikąd. Całe życie będziesz pracował, a kto tobie pomoże na te stare lata. I co potem z tą gospodarką?

@Laleczka

też się u trochę pośmiałem

Opublikowano

Pozwól że pozostawię to bez komentarza...

No wiesz co, bez komentarza?    :P    czyli jednak była pomyłka?     :P

Opublikowano

Witaj Lucky

To raczej twój kolega, dziwne że nie wiesz co się z nim dzieje.         :)

Opublikowano (edytowane)

Ok, ale nie musisz na mnie zaraz krzyczeć.     :) 

Ps. mogę wiedzieć o co się obraziłaś?       :) 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kolega Tudo gdzies popyla na sloniu :)

Napisalem ze mozna zatrzymac tagze miloscia ;) to prawda teraz na wsi mieszkaja lepiej niz w miastach a i mieszkaja tak ze domy ledwo stoja ;) nie nie mam zamiaru szukac wybrani ktora bedzie tylko leżec

Czasem dla milosci jezeli sie ona pojawi warto tez sie w mniejszym stopniu poswiecic.Zostawic wlasne gospodarstwo czy tez miasto i zamieszkac z ta druga polowa.To tylko kwestia checi,rozsadku i kompromisu.Aby byc szczesliwym.

Opublikowano

Czasem dla milosci jezeli sie ona pojawi warto tez sie w mniejszym stopniu poswiecic.Zostawic wlasne gospodarstwo czy tez miasto i zamieszkac z ta druga polowa.To tylko kwestia checi,rozsadku i kompromisu.Aby byc szczesliwym.

Nie ważne gdzie się mieszka, tylko z  kim. Tam dom Twój, gdzie serce Twoje.

Opublikowano

Jeśli ktoś prawdziwie kocha, to pójdzie w ogień za swoją miłością.   :)

Opublikowano (edytowane)

Jak jest młody i naiwny to tak :rolleyes:. Rozsądek też jest jak najbardziej wskazany, bo często mozna zostać potem na lodzie ;). Oj już tak się nie zachwycajcie tą miłością - trochę endorfin trafia do mózgu i już by skakali w ogień :D .

Edytowane przez grego
Opublikowano

Podobno istnieje :)

Yeti też ;)

Eee, parę endorfinek i hormonów uderzy tu i tam i zaraz nadają temu jakąś magiczną moc, endorfinki sie skończą i tyle z tego ;) To dobre dla dzieci na równi z istnieniem Św. Mikołaja, też bywało miło jak przychodził, a smutno jak odchodził ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v