Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

hola hola :blink:  Darek ,taki jestes  to ja Tobie taką fuche łatwie a Ty co ? ;[ :P

Zonaty i sekretarki bronia mieć , i weż tu partie załóż ,to na starcie czowieka uczciwego moralnego i w ogóle ,wykolegują  

Tes  trzeba na nich uważać to sabotaz normalnie ,jedynie Gosia  jest zaufana i może pełnić odpowiedzialne funkcje ;)

Opublikowano

Tomciu bardzo przepraszam, pogryzłem ręke która mi etat podpisała ;) No ale to już polityka..................... :D

Gośka to jest uczciwa partia, i po rodzinie nie zatrudniamy. Chociaż CV z sesją powinno załatwić sprawe :D

Opublikowano

prezes dla sekretarki, zaryzykuje moje przejście do opozycji? Krasus tylko na to czeka :lol: A po za tym jestem osobistym kierowcą pani prezydent :D

Tak więc na mnie, nima h...ja we wsi :lol:

Opublikowano (edytowane)

Jedyne co mogło by mi wpaść do ucha to śpiew dudka  :D Nie widzę sensu psuć sobie tak pięknej pogody polityką  :rolleyes:

post-93767-0-16563100-1462287069.jpg

Edytowane przez andrewk
Opublikowano

Musisz się nieźle nudzić :P Kiedyś coś tam słuchałem ale z perspektywy czasu widzę, że nie ma sensu :D Są dużo ciekawsze rzeczy, no ale Ty jeszcze jesteś młoda i ....... ( niedoświadczona :D ). Znudzi Ci się ;)

SUMMER I COMING !!! i tylko to się liczy B)

post-93767-0-66247900-1462296868.jpg

Opublikowano

o kolega z doświadczeniem sie trafił ,trzeba sluchac ,ogladać  ,nie koniecznie sie zgadzac ,,ale wszechstronność i wiedza ogólna  otwiera człowieka na rożne poglądy ,inaczej staje się tępy

Opublikowano

Światopogląd nie kończy się na polityce, nie widzę nic sensownego w tej dziedzinie ale Ty może masz zapędy na polityka i odbudujesz moją wiarę w ten typ ludzi :D

Opublikowano

haha ja do polityki sie nie nadaje  ,szkoda nerwów ,akurat tego kawałka chleba próbowałem na poziomie lokalnym i tak jak piszesz polityka to nie wszystko ,lecz trzeba i w niej byc na bierząco ,aby funkcjonować na co dzień 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v