Przechowywanie paliwa w gospodarstwie a litera prawa
-
Podobna zawartość
-
Przez tomasek
Szukam w imieniu szefa pracownika do pracy na gospodarstwie o profilu hodowli trzody chlewnej "pastwiskowej" i ekologicznej uprawy zbóż.
Poszukuje człowieka głownie młodego 18-27 lat z prawo jazdy kat.b mile widziane T z umiejetnosciami jazdy ciagnikami rolniczymi i obsługa ładowacza czołowego jak rowniez mile widziana obsługa kombajnu zbozowego, człowieka który jest chudy i w miare zwinny bez nałogów i nie bojacego sie równiez cieżkiej pracy fizycznej ( scielenie, koszenia kosa spalinowa, itp) mile widziane doswiadczenie przy insyminacji macior i kastrowaniu warchlaków oraz jakies doswiadczenie z tucznikami mile widziane:) jezyk niemiecki albo angielski w podstawowym stopniu wymagany i checi do pracy przedewszystkim.Praca legalna na umowe o prace i z pełnym ubezpieczeniem w AOK, wynagrodzenie na poczatku 1200E netto za 200godzin w miesiacu czyli 8,5Ebrutto/H co do nadgodzin wypłacane sa w kwocie brutto do reki, nocleg i ciepły posiłek gratis, praca praktycznie od zaraz
-
Przez chudy14145
Witam.jak prawidlowo przechowac zebrane jajka przed sprzedaza?
w jakiej temperaturze?
jak dlugo mozna przechowac jajka?
Podzielcie sie swoja wiedza i spostrzezeniami
-
Przez evolution93
Witam.
Poszukuje pracy na gospodarstwie w rejonie dolnego śląska najlepiej Legnica Lubin lub gdzieś w tych okolicach. Praca najlepiej ze zwierzetami konie,owce,krowy .Mogę wykonywac podstawowe zabiegi agrotechniczne .Prawo jazdy B,C+E . Doświadczenie mam nie duże 1,5 roku pracy w anglii na farmie mlecznej 150 krow dojnych plus prace polowe i obrzadki. Sprzety obslugiwałem rózne od ładowarek teleskopowych jcb ,t25a ,mtz po classa ariona czy masseya fergusona 6230, serie 74 z skrzyna dyna vt.Na codzien małe gospodarstwo w rejonie podgórskim.
email. xevo93x@gmail.com
-
Przez srubek99334
Witam szukam pracy w gospodarstwie na okres całego lipca i część sierpnia
Jestem wyszkolony praktycznie jak i teoretycznie w każdej pracy w gospodrstwie
Posiadam prawo jazdy kat. B i T oraz własny samochód
Region to Zachodnio-pomorskie, pomorskie i górna wielkopolska jeśli było by to niedaleko mojego miejsca zamieszkania nie jest potrzebny nocleg
-
Przez Smitty
Jak mają się sprawy w przechowywaniu obornika od kilku, kilkunastu zwierząt ( np. 5 byków, kilka świnek i kur)? Potrzeba odizolować od podłoża czy mogę bez problemu doładować na pryźmie obok obory?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case mx 120 problem z miękką osia carraro
rzepak HR strzelce gemini