Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Panowie prosilbym o porade jakie obciazniki by pasowaly do mf 255 zeby dociazyc tylne kola bo do mf 255 nigdzie nie moge dostac , nowki sztuki za drogie sa :/ , ma ktos jakies pomysly?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

NIe wchodzi w gre bo przyjdzie przymrozek i lipa ;/

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ramzes1987x
      Witam nie dawno założyłem tura do 3p i strasznie lekki mam tył jak coś cięższego podnoszę więc chciałbym odlać obciążnik na tył z betonu i mam takie pytanie jakie wymiary musiał by mieć taki 400-500kg obciążnik? Myślałem o takim 85x85x50 wysoki?
    • Przez jarczes
      Witam. 3 tygodnie temu kupiłem 2 króliki kalifornijskie. Po 2 tygodniach dostały biegunki i jeden zdechł drugiego przeniosłem do nowej klatki.Kilka dni temu zaczoł podkurczać prawą tylną łapkę.Dziś zauważyłem że nie może chodzić. Wygląda to jak by dostał jakiegoś paraliżu. Ma ciężko ruszać tylnymi nogami. Proszę o pomoc w rozpoznaniu tej choroby.
    • Gość
      Przez Gość
      witam
      .. kupię obciążniki do 60-tki .. komplet na tył - główny i po trzy krążki na koło - minimum dwa.
      jak by ktoś miał i chciał podreperować domowy budżet to piszcie

pozdrawiam

• Przez crazy29
      w jednej oponie 710/70R38 pękły druty i zchodzi z felgi i nadaje się na smietnik. opony mają 4cm wysoki bierznik, ile może być różnicy +/- w wysokości bierznika między oponami na tylniej osi??? mam oponę tej samej marki i modelu ale jest o 0,5cm wyższy bierznik. zastanawiam się czy można ją założyć czy nie będzie to miało istotnego wpływu na dyferencjał
    • Przez MfKrystian
      Witam chciałbym się zapytać czy Massey Ferguson 3080 ma dociążenie podnośnika?
  • Dodaj nową pozycję...
v