Polecane posty
Wybrane dla Ciebie

Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez AgroSikora
Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?
- KWS
- Pionner
- LG
- Syngenta
- Euralis
-
Przez jarek2030
Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
-
Przez Piters182
Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
-
Przez mkacper99
🌾📢 Uwaga rolniku / konsumencie !!! 🚜👨🌾
Polskie rolnictwo jest w dużym kryzysie, problemy dotykają praktycznie wszystkie branże rolnicze.
⛔Brak realnej walki z ASF
⛔Niskie ceny skupu żywca trzody, bydła itp..
⛔Niekontrolowany import kukurydzy oraz zbóż z Ukrainy
⛔Podwyżka prądu o 30% z nowym rokiem czy chociażby podniesienie stawki VAT na leki weterynaryjne o 16%
⛔Tragicze nowe prawo wodne
⛔Problemy sadownicze, warzywnicze, drobiu, bydła
⛔Bezskuteczne prawo łowieckie
⛔Przepisy azotanowe...
⚠️ Jeśli te problemy nie są Ci obojętne...
📅 7 grudnia, piątek godzina 18:00 na sali OSP w Kakawie Starej 62-872 Godziesze Małe odbędzie się spotkanie dla wszystkich ludzi, którzy chcą się jednoczyć, sprzeciwstawić się fatalnej polityce rolnej dla zwykłych gospodarzy oraz konsumentów, którzy w marketach kupują zagraniczne odpadki. Pan Michał Kołodziejczak organizuje spotkania w całej Polsce i zbiera zwykłych ludzi, którzy chcą działać. Powstaje struktura budowy Agrounii! 👨🌾 Razem możemy wszystko!
Niedługo na polskich niedzielnych stołach zabraknie naszej ojczystej wieprzowiny 🐷
Odebrali nam handel
Odebrali nam przetwórstwo
Odebrali nam kontakt z konsumentem
Odebrali nam po prostu dostęp do naszego własnego 🇵🇱 rynku
Minister rolnictwa powiedział, że rolnicy nie potrafią się jednoczyć.. Pokażmy mu naszą siłę !
Unia Warzywno Ziemniaczana Agrounia
Michał jest zwykłym rolnikiem spod Błaszek! NA TĄ CHWILĘ MAMY JUŻ POTWIERDZONYCH OKOŁO 300 hodowców, którzy będą na spotkaniu!!! Zapraszamy i Ciebie!!! ROLNICTWO TO OSTATNI BASTION POLSKOSCI
-