Zaloguj się, aby obserwować  
mistal44

Cena Owsa

Polecane posty

Gość   
Gość

W lubelskim pow.Lubartów 500 zł tona.

Wiadomość z agroFakt.pl

pisklaczun    107

ja mam do sprzedania ok tonę przenicy jarej i jęczmienia. lubleskie powiat biłgoraj. jak coś to pv.

Edytowano przez pisklaczun

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
    • Przez mkacper99
      🌾📢 Uwaga rolniku / konsumencie !!! 🚜👨‍🌾

Polskie rolnictwo jest w dużym kryzysie, problemy dotykają praktycznie wszystkie branże rolnicze.
      ⛔Brak realnej walki z ASF
      ⛔Niskie ceny skupu żywca trzody, bydła itp..
      ⛔Niekontrolowany import kukurydzy oraz zbóż z Ukrainy
      ⛔Podwyżka prądu o 30% z nowym rokiem czy chociażby podniesienie stawki VAT na leki weterynaryjne o 16%
      ⛔Tragicze nowe prawo wodne
      ⛔Problemy sadownicze, warzywnicze, drobiu, bydła
      ⛔Bezskuteczne prawo łowieckie
      ⛔Przepisy azotanowe...

⚠️ Jeśli te problemy nie są Ci obojętne...

📅 7 grudnia, piątek godzina 18:00 na sali OSP w Kakawie Starej 62-872 Godziesze Małe odbędzie się spotkanie dla wszystkich ludzi, którzy chcą się jednoczyć, sprzeciwstawić się fatalnej polityce rolnej dla zwykłych gospodarzy oraz konsumentów, którzy w marketach kupują zagraniczne odpadki. Pan Michał Kołodziejczak organizuje spotkania w całej Polsce i zbiera zwykłych ludzi, którzy chcą działać. Powstaje struktura budowy Agrounii! 👨‍🌾 Razem możemy wszystko!
      Niedługo na polskich niedzielnych stołach zabraknie naszej ojczystej wieprzowiny 🐷
      Odebrali nam handel
      Odebrali nam przetwórstwo
      Odebrali nam kontakt z konsumentem
      Odebrali nam po prostu dostęp do naszego własnego 🇵🇱 rynku
      Minister rolnictwa powiedział, że rolnicy nie potrafią się jednoczyć.. Pokażmy mu naszą siłę !
      Unia Warzywno Ziemniaczana Agrounia

Michał jest zwykłym rolnikiem spod Błaszek! NA TĄ CHWILĘ MAMY JUŻ POTWIERDZONYCH OKOŁO 300 hodowców, którzy będą na spotkaniu!!! Zapraszamy i Ciebie!!! ROLNICTWO TO OSTATNI BASTION POLSKOSCI

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj