DF Agrotron K610 rewers elektrohydrauliczny
-
Podobna zawartość
-
Przez damiex90
Witam, ostatnio ułamała mi się taka dźwigienka przy rewersie w ciągniku same explorer. Pytanie brzmi jak to coś na zdjęciu może się nazywać albo jakiś numer katalogowy..
1.xps
-
Przez JasiekAgriculture
Witam mam problem z rewersem w Same na początku rewers wyskakiwał tylko na wstecznym biegu tzn cofając po równej drodze nic sie nie działo a jesli tylko byl jakis kamień czy cos to szarpło ciagnikiem i bieg wyskakiwał teraz dzieje mi sie to również przy jezdzie do przodu GDY PRZYTRZYMAM MOCNIEJ DZWIGNIE TO NIC NIE WYSKAKUJE. Moze miał ktos z was taki problem i pomoze co zrobic?
-
Przez DamianMlodyRolnik
Witam. Chodzi o to, że gdy podłączę przewód od siłownika jednostronnego pod gniazdo plus to wszystko ok, a jak do minus to rozdzielacz nie trzyma ciśnienia i tak dzieje się na wszystkich sekcjach. Np. gdy złożę kosiarkę dyskową, to na ciepłym oleju opuszcza jakieś 2 cm siłownika na minutę, dla mnie niedopuszczalne w rocznym ciągniku. Dodam, że na początku użytkowania nie występował ten problem. Zgłaszałem do serwisu, serwisant stwierdził, że rzeczywiście rozdzielacz nie trzyma w jedną stronę i na tym koniec. Gdy przyjechali do innej usterki i zapytałem o tamtą awarię, to serwisant przekazał mi taką kartkę od kierownictwa i powiedział, że tak ma być. Ciągnik 2017 r, kupiony w 2018 r, 800 godz. Awaria zgłoszona na gwarancji.
Ma ktoś ciągnik z takim rozdzielaczem Rexroth elektrohydrauliczny 4 sekcyjny 2017r i powie czy tak powinno być?
Co dalej robić?
-
Przez Rilock
Posiadam problem z ciągnikiem marki Deutz-fahr Agrotron 90, przy rozgrzanym ciągniku gdy chcę cofnąć rozłącza rewers aczkolwiek nie wyświetla błędu tylko wydaje sygnał dźwiękowy. Po kilku próbach udaje się cofnąć. Prosił bym o jakąś podpowiedź co z tym zrobić.

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz Fahr Agrotron 200 brak odczytu prędkości
Claas Ares 566RZ i tur MX T12