-
Podobna zawartość
-
Przez kuba93711
Witam ostatnio przydarzył mi się problem z przednim napędem. Sprawa wygląda tak że kontrolka normalnie się zapala i gaśnie ale napęd jest cały czas załączony. Sprawdziłem tylko czy prąd podaje na cewke no i niestety nie dochodzi. Wygląda na to że to główny podejrzany ale nie wiem gdzie dalej szukać przyczyny z tym brakiem prądu.
-
Przez gregory81
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie EGR-u w Belarusach (tak zwana wersja 4) . Jak go się zaślepi to trzeba coś zmieniać w ustawieniach komputera? Może ktoś to już przerabiał.
-
Przez bizonsuperzo56
witam wszystkich posidaczy case international mam do was pytanie czy mieliscie taki problem jak ja odnosnie mam case 856xl otoz po wlaczeniu przedniego napedu slychac nie pokojace dzwieki w przystawce podczas jazdy takie jakby pukanie jakby zab byl wykrychniety .... i dlatego do was pytanie co tam moglo sie stac ????
-
Przez Theprzemo205
Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ? -
Przez Wicia19862e
Panowie potrzebuje pomocy w sprawie przedniego napędu hydraulicznego, otóż został trochę uruchomiony bo trochę reaguje ale blokuje jedno koło i z jednego koła leje się olej.moze ktoś pomoże.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Farmtrac 2026
Belarus 820 & Ursus c360 & Ursus 4514