Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
A mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zaprenumerować Agromechanike ?? Na jakich artykułach jest głównie oparta?? prenumeruje ktoś?? Polecicie ją???

Tu możesz zobaczyć sobie przykładowy test z agromechaniki http://www.korbanek.pl/upload/files/Test_Fendt_300Vario.pdf oni podobno wspólpracuja z niemiecką gazeta agrar technik. A mi to wygląda na wspólpracę z korbankami :P

W otatnim numerze były testy MF 3635, Kuboty M6040, Claasa Axosa 340 CX przyczep Pottinger Primo 450 i KroneZX 450GD. Jednym słowem na bogato ale poczytać i pomarzyć można...

Opublikowano

Od jakiegoś czasu dostaje takie bezpłatne czasopismo PodlaskieAgro. Sporo reklam ale również dużo dodatkowych ciekawych informacji i porad. Mają stronę internetową a co jest ważne można ich mieć za darmo.

Opublikowano

ja prenumeruje Agroenergetyke i RPT od 2003r, w porzadku miesięcznik, ukazuje się on od 1999r i w związku z tym mam pytanie, posiada może ktoś w swoich zbiorach egzemplarz miesiecznika RPT z lutego 1999r? oraz egzemplarze 6 i 7 z 2009r Agromechaniki jeśli tak to proszę o kontakt gg 1335453 lub mkot52@wp.pl poptrzebowałbym skan tych numerów, w zamian mogę zaoferować skany innych moich magazynów

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ojciec prenumeruje Top agrar do którego raz na kwartał przychodzi Top Technika i chyba raz na 2 miesiące (ale nie jestem pewien)Dom i Zagroda :lol:

Opublikowano

mam TopAgrar, ale chyba już wiecej nie będę przedłużał prenumeraty-gazeta dość droga, a znaczna częsć artykułów wydaje mi sie albo nieprzydatna, albo po prostu pisana na ilość. rozważam czy nie wziąśc Agromechaniki i np wsi mazowieckiej albo poradnika rolniczego-moim zdaniem wartościowsze i bardziej zblizone polskiemu rolnictwu... TAP jest pisane chyba pod bardziej rozwinięte gospodarstwa.

Opublikowano

osobiście prenumeruję RPT Rolniczy Przegłąg Techniczny i jestem zadowolony bo piszą tam dużo przydatnych rzeczy (według mnie) :blink: i czasami kupuję Farmera lub top agrar