Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie czytacie magazyny rolnicze? Które są warte uwagi? Najbardziej interesują mnie te związane z maszynami rolniczymi (ciągniki, kombajny, maszyny uprawowe itp.). Osobiście prenumeruje Rolniczy Przegląd Techniczny i jestem zadowolony. Jest w nim dużo informacji na temat maszyn rolniczych (nowych i używanych) oraz ich testy.

czekam na Wasze propozycje i opinie :)

Opublikowano

Poza RPT ( zawsze kupuje w agromie) to prenumeruje jeszcze Top Agrar. Z dodatkiem top bydło. Piszą o wszystkim Maszynach, uprawie, odmianach, opryskach, bioenergii, prawie i jeszcze jakiś przepis naciasto dadzą ;D . Ale polecam

• Like 1
Opublikowano

Ale Rodzice prenumerują już Top Agrar. A powiedzieli że 2 gazet prenumerować nie będą. To zawsze jak po części jadę do Agromy to sobie kupię i wtedy nic nie mówią 8)

Opublikowano

Mam takie wrażenie,że ten temat gdzieś już tu był ale co tam -prenumeruję :Top Agrar,Wiadomości Rolnicze (taka lokalna) i Profi a kupuję zawsze RPT w Agromie i ostatnio kupiłem Agromechanikę

Opublikowano
Ale Rodzice prenumerują już Top Agrar. A powiedzieli że 2 gazet prenumerować nie będą. To zawsze jak po części jadę do Agromy to sobie kupię i wtedy nic nie mówią 8)

moi rodzice powiedzieli że 3 nie będą  ;D ale jak jade do bydgoszczy to kupuje jeszcze agromechanike a prenumeruje top agrar i RPT

Opublikowano

Zgadza się niestety -a szkoda bo jest bardzo ciekawa-no i pełna nowości o których w Polsce możemy tylko pomarzyć,ale są też np. bardzo fajne praktyczne porady.Zresztą tak właściwie należy ona do Top Agrar.

Opublikowano

Ja czytam Farmera, TopAgrar, Poradnik Rolniczy, mam po kilka egzemplarzy Trzody chlewnej, raportu rolnego, Agroserwisu, i Chów Bydła :) a co do profi to mam testy ciągników co ich reklama na koncu top agry jest