Uszczelniacze, simeringi do władimirca
-
Podobna zawartość
-
Przez Adan1
nie mogę wyjać walka przędniego napędu ponieważ muszę wyjąć zwrotnicę.Proszę o pomoc w podaniu sposobu wyjęcia sfożni ze zwrotnicy
-
Przez benio1967
Witam,gdzie moge kupić uszczelniacze do brony aktywnej 2,5m lely ,gdyz cieknie mi olej od dołu.
-
Przez celmer5
Witam posiadam mam problem miałem t25 kupiliśmy do niego tura pracował z nim moze 3-4 lata ( wtedy nikt nie myślał że będzie drugi ciagnik ) kupiliśmy 3p a sprzedaliśmy władka ( bez tura ) tur został i chcielibyśmy go przerobić tak żeby pasował do 3p. Pytaliśmy na wystawach rolniczych to można dokupić same mocowanie tura ( te nowe mocowane przez skrzynię ) koszt ok 1000 zł . Pytam was czy może ktoś robił takie coś ??? bo kupno nowego tura teraz oczywiście 3 sekcje z euroramką ( ten co mam jest 2 sekcyjny ) wiąże się z sporymi kosztami. I wolelibyśmy zrobic przeróbkę Liczę na odpowiedź
-
Przez sebastiano10
Witam.
Wie ktoś jak wyciągnąć wałek dolny podnośnika w Renault Cergos 345 i go założyć ?
-
Przez kaziu914
Witam zauważyłem że z pod wałka miernika impulsów na którym zawieszone są listwy podnośnika wycieka olej i właśnie mam pytanie czy da się wymienić uszczelniacze bez zlewania oleju ze skrzyni? Czy przechylenie ciągnika coś by dało?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zawor hydrauliczny sterujacy podnośnika jh6300