Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mam pytanie, po dłuższej pracy (transport, orka) silnik ma temp w normie ok 40-60 C, ale też i tylni most ze skrzynią mają podobną temperature. Czy ton normalne?

Opublikowano

Może i głupie pytanie ale wczesniej nie zwróciłem na to uwagi, to jedyny silny koń pociągowy w gospodarstwie to chucham i dmucham aby cos mi w nim nie siadło jak bedzie portzebny w pracy.

Opublikowano

I dlatego należy dbać o chłodnicę oleju hydraulicznego. Z powodów technicznych pozbyłem się orginalnej, a ponieważ miałem pod ręką nową od C-385 zamontowalem ją na szybkiego i sytuacja poprawiła się.

Opublikowano

mirro -masz rację,moje zaniedbanie, talerzowałem ugory i masa nasion mleczu i ostroznia zatkaly chlodnice, po predmuchaniu emp na moscie nizsza.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Peterko
      Witam

Posiadam 2 lata ciągnik Massey Ferguson 3085. W tym roku pojawiły się pewne problemy. Na początku miałem problem z podnośnikiem - aby podnieść lub opuścić ramiona musiałem często gasićkilka razy ciągnik i odpalać ponownie, ponieważ podnośnik nie reagował. Czasem wystarczyła przegazówka, czasem nie. Ale to nie jest największy problem. Ostatnio podczas jazdy nie mogłem użyć przyśpieszacza - lampka zmienia się na szybko/wolno, jednak nic poza tym się nie dzieje. To samo jest ze zmianą skrzyni na duża/mała (zając/żółw). Po wyłączeniu stacyjki niektóre kontrolki nie gasną, a lampki od żółw/zając ciągle się świecą.
      Podejrzewam, że mam do wymiany komputer, ale może ktoś miał podobny problem i może pomóc.

Z góry dziękuję
      Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v