Skocz do zawartości

Wjazd tirów na podwórko

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Ursus C-330
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Witam, mam dosyc duży plac asfaltowy, mój problem polega na tym że często tiry na niego wjeżdżają i sobie po prostu zawracają, nie za bardzo mi się to podoba, co mógł bym zrobic aby one nie wjeżdżały ? mógł bym wprowadzic jakies opłaty :D ? dodam jeszcze że narazie bramy nie ma.

pozdrawiam

mlodyy

Opublikowano

wyspyp gwoździe, a jak bd chciał wjechać to zamieciesz pod bok miotłą

W łeb se te gwoździe wbij...

Wystarczą 2 słupki wbite w ziemię i łańcuch między nimi od cała filozofia...

pozatym to chyba problem twojego taty a nie twój

Opublikowano

a weź tu się postaw w roli kierowcy gdzie tu zawrócić tak dużym samochodem kierowcy się cieszą że na takim placu idzie zawrócić a ty byś od razu zamknął no chyba że wjeżdżąją ci prosto na podwórko albo na plac n którym coś robisz to już zmienia postać rzeczy bo aż tak ci tego asfalt niezniszcząco ?

Opublikowano

W łeb se te gwoździe wbij...

Wystarczą 2 słupki wbite w ziemię i łańcuch między nimi od cała filozofia...

pozatym to chyba problem twojego taty a nie twój

Ty sobie wbij kolego a zreszta podałem przykład mojego sąsiada

Gość Profil usunięty
Opublikowano

żadne gwożdzie, tyczki ani budki nie wchodzą w gre ;d wjazd jest uczęszczany przez nas praktycznie codziennie, w sezonie trzeba przyjąc i odebrac nawet kiilka tysiecy ton zboża :) jedynie w gre wchodzi chyba jakas tabliczka, albo po prostu nie bede sie tym przejmowal, znowu nie zawracają codziennie :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

może asfaltu mi nie ubywa, ale krawężniki już poszły :)