Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a czy ten Ippon, to nie jest wysłannik Łorawioka?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, cinek1808 napisał:

Zacznij czytać książki poszerzysz słownictwo , czytaj różne ciekawostki oglądaj filmy ma YT o nauce. Znajdź zainteresowanie . Tematy same przyjdą 

No jak? w końcu student, to powinien być oczytany i oświecony.      :P A filmy też pewnie ogląda ale o tematyce erotycznej.    xD

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Wcale bym się nie zdziwił jakby łorawiok palił pawiana na tym koncie.  W końcu się kolegujecie, powinieneś wiedzieć.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

W końcu się kolegujecie, powinieneś wiedzieć.

no aż tak blisko nie jesteśmy...

ide se , bo uszczypliwy żeś...

Opublikowano
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

pamiętasz lebera to był łorowiok ...gdy o tym napisałem natychmiast skasowal konto ...

To psychol 🤭

mogą się podmieniać kontami bo tak robili już ..

Opublikowano

aaaa, kojarzę...

no i ta postać tak samo bezsensowna.. wydaje mi się że to znowu jego zabawa.

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

pamiętasz lebera to był łorowiok ...gdy o tym napisałem natychmiast skasowal konto ...

To psychol 🤭

mogą się podmieniać kontami bo tak robili już ..

To jeżeli łorawiok był leberem, to ten ippon czy pompon też jest łorawiokiem, ten sam styl pisania.

Opublikowano
1 godzinę temu, ippon napisał:

a w zasadzie to nie mam żadnego

wzrokowego też nie ? na tyłek, cycki , czy w oczy nie patrzysz?

14 minut temu, Desperado napisał:

, to ten ippon czy pompon

tampon

Opublikowano

Pafnuś ty ich nie słuchaj. To są złe duchy diabły wcielone, co majtają tymi swoimi czorcimi ogonami i zioną ogniem nienawiści, bo nie mogą zdzierżyć naszej przyjaźni. Ale jest na nich sposób - dużo wody święconej😂🤣

Opublikowano
11 godzin temu, ippon napisał:

Witam. Chciałem się was zapytać czy znacie kogoś albo jesteście takimi osobami co po prostu nie potrafią rozmawiać z ludźmi. Ostatnio byłem na weselu i w zasadzie nikt do mnie się nie odezwał chyba zauważyli że jestem nudziarz. Nawet jak ktoś zagada do mnie na jakiś dziwny temat to nie potrafię odpowiedzieć. Jedynie ze swoim rodzeństwem potrafię rozmawiać.

Twoje wypowiedzi są podobne do @paprykarz123456789 i zastanawiam się czy to nie jedna osoba ma 2 konta, ale  może i nie, bo ty to tylko o jednym a paprykarz to i o kupnie ciągnika i  o gospodarstwie jeszcze. 

Słuchajcie nie mam za dużego kontaktu z kobietami a w zasadzie to nie mam żadnego. Jednak widzę że nie umiem zachować takiej tajemniczości w rozmowie lubię się pytać tak z góry bezpośrednio. I widzę że ludzie tego nie lubią.

To raczej jesteś stworzony na starego kawalera a ile wogule ty masz lat? 

Opublikowano

ippon to na pewno nie orawiok-to drewnopoulos czy jakos tak, zreszta juz tyle mial kont ze sie gubie, zawse pisz eo chorobach i wielkich planach na koparke🤣

Słuchajcie nie mam za dużego kontaktu z kobietami a w zasadzie to nie mam żadnego. Jednak widzę że nie umiem zachować takiej tajemniczości w rozmowie lubię się pytać tak z góry bezpośrednio. I widzę że ludzie tego nie lubią.

jesli 100 kobiet zapytasz wprost czy chca sie pieprzyc na pewno jedna sie znajdzie ktora bedzie chciala 🤣

robili kiedys takie badania-niewiem czy prawdziwe ale to po internetach krazy

10 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

to drugi najlepszy jego kolega. procz ciebie oczywiscie .