Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@ATE a jak panna sliczna jak............... to sie wypisuje na forum zeby inni zobaczyli jaka sie panne wyrwalo.

Normalnie od kilku dni mi tak cisnienie wskoczylo ze musze na melisie jechac :D

Zawsze u mnie sie liczylo zaufanie i szacunek do drugiej osoby (wliczajac jego prace jaka wykonuje)

Edytowane przez banan575
Opublikowano

Witam. Prędzej czy później każdy trafi na "Swoją" połówkę, nie ma co na siłę szukać. Ja swoją znalazłem w knajpie przy piwie i tak się zaczęło, a teraz nawet nie boi się kurzu. Zawsze nie może doczekać się żniw bo na Jej traktor nie ma nikt wstępu.

Opublikowano

nie ma szans u faceta, który tylko sugeruje się wyglądem - ale kochana kto chciałby być z tak płytkim facetem ? chyba żadnej kobiecie na miłości takiego faceta nie zależy :)

faceci to wzrokowcy. Ile razy spotkałaś sie z przystojnym mężczyzną który był z niepiękną kobietą? Rzadko można spotkać taki widok.

Opublikowano

Mam pytanie do Ciebie "Firefox" czy na początku waszej znajomości marudziłaś swojemu facetowi jak długo pracował i nie miał wolnego czasu aby poświęcić tylko go Tobie?

Opublikowano (edytowane)

Na gosp wygląd ma najmniejsze znaczenie to zupełnie inny świat i panuje na nim inna hierarchia wartości. Przeciętnej urody a pracowita i zaradna dziewczyna będzie uwielbiana przez męża i teściów --- piękna i próżna raczej przez nikogo. W mieście jest troszeczkę inaczej wygląd czasami pomaga w nawiązywaniu nowych znajomości dostaniu dobrej posady i przy różnych sytuacjach. Jednak to tylko potwierdza regułę że faceci - "mieszczanie" są płytcy i powierzchowni :ph34r:

Edytowane przez Heidi88
Opublikowano

Trochę nie zgodzę się z Tobą Heidi88 moja narzeczona jest z miasta i u mnie na gospodarstwie pomaga mi bardzo. Nie zna się na kluczach ale zawsze jest zemną i pomaga.

Opublikowano

Dziewczyny mi sie wydaje że nie tylko na gospodarstwo wygląd nie ma znaczenia bo tak naprawde nie kocha sie za wygląd a jeśli ktoś szuka po wyglądzie to życze powodzenia Ate a z tym przystojnym facetem i ładną kobietą to nie do kończa czasem jest brzydki facet i ładna kobieta i na odwrót a po za ty co rozumiecie przez słowo brzydka kobieta ? Nie ma brzydkich kobiet są tylko te nie dostrzeżone. Osobiście nie szukam po wyglądzie ale jeśli trafi się kobieta która będzie odpowiadała mi charakterem do tego będzie piękna to Niebo na Ziemi.

Nie żyjmy stereotypami jak kiedys piekna = pusta, brzydki= głupi każdy z nas jest inny nie ma na to reguły

Po za tym temat mi sie wydaje nie trafiony "idealny Facet Farmerki" nikt nie jest idealny jeśli ktoś szuka ideału to nie ma szans by go odnalazł. Napiszcie mi dziewczyny jaki facet był by odpowiedni jako mąż "farmerki" jak to widzicie ?

Opublikowano

Mam pytanie do Ciebie "Firefox" czy na początku waszej znajomości marudziłaś swojemu facetowi jak długo pracował i nie miał wolnego czasu aby poświęcić tylko go Tobie?

nie pamiętam jakichś awantur czy nieporozumień z tego powodu. Pamiętam jednak jak to jest z tą młodzieńczą miłością że czekasz cicho z utęsknieniem do wieczora aż obrządki się pokończą, kiedy juz czas wolny i można się spotkać, pójść gdzieś pogadać, piwo wypić. Rozumiesz.

Ileż ja wtedy miałam lat, ledwie 18, a on 22, pomagałam rodzicom w gospodarstwie, a i duzo nauki miałam bo to była maturalna klasa. Raczej to mój przyszły narzeczony mi marudził że nie mam dla niego czasu.

Pamiętam jak on siedział przy herbacie a ja obok siedziałam w książkach bo na drugi dzień maturę pisałam :P A on cierpliwie czekał i mi trajkotał nad uchem ;)

Zdaje się, niedawno to było, a to już tyle lat i nadal nam się tematy nie kończą jak siądziemy przy piwku :D.

Opublikowano (edytowane)

No jak ja z moim w temat wejdziemy (czasy mlodziencze) to czasami do 2 w nocy tak gaworzymy a potem wstajemy rano jak wyrabani po westernie :D

Zreszta jak spotykamy sie ze znajomymi to zawsze jest temat zycie kawalerskie i panienskie

Edytowane przez banan575
Opublikowano

oj tam chodzi mi o takich facetów mieszczuchów co zwracają większą uwagę na wygląd niż na inne cechy i wartości w człowieku :P przecież sama jestem i mieszkam w mieście hehe

Opublikowano

Heidi88 ja jestem z miasta a na wsi 13 lat i powiem Ci że w mieście jak i na wsi wygląd ma znaczenie '' jak cie widzą tak cię piszą'' ,wygląd aż tak nie pomaga w nawiązywaniu znajomości czy załatwieniu posady jeszcze musisz mieć to coś co przyciąga ludzi tzn.życzliwość ,uprzejmość i otwartość do ludzi jeśli to ty na awatarze to nie sądzę że masz problemy bo podobasz się mojemu mężowi

Opublikowano (edytowane)

nie że ze wsi bo to o niczym nie świadczy - rolnik ale nie każdy -

Chcecie ideału każdej kobiety - farmerki ???????? Proszę bardzo

Rafał Nieżurbida

Edytowane przez Heidi88