Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanko ,Ty jak zdążyłam zauważyć do skromnych nie należysz ,więc własnie skromny facet by może Cię uzupełniał tzn. sprowadzał na ziemię czasem ( nie mam nic złego na myśli ) :P . Ja uważam ,że każdemu warto dać szansę się wykazać :lol:

Opublikowano

Oj to w przenośni było ,wiem że koleżanka z planety ziemia . Przepraszam jak uraziłam :)

Opublikowano

chyba było by najlepiej jakby każdy mężczyzna miał po trchu z każdego typu z opisu, a co za tym idzie wilk syty owca cała :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano
No moim idealem byl by ktos kto by zadzwonil do mnie i zlozyl zamowienie na...................... :lol: :lol: Ale czy Ja Takiego znajde???? B) B)

Pamiętaj - "Reklama dźwignią handlu" :P

Ps. Pierwszy krok zrobiony,nowa tapeta na oku. :P

EEE tam. Jak ktos chce to i znajdzie.

EEE tam. Szukanie igły w stogu siana. :P

Opublikowano (edytowane)

marzy mi sie zeby tak facet ruszyl glowa zdobyl nr do pracy gdzie pracuje i zlozyl zamowienie na niedziele na Basie w sukni wieczorowej. :lol:

To takie romantyczne.

Edytowane przez banan575
Gość Profil usunięty
Opublikowano
zdobyl nr do pracy gdzie pracuje i zlozyl zamowienie na niedziele na Basie w sukni wieczorowej. :lol:

Wyprowadź nas z błędu, bo tak to trochę zabrzmiało, że aż boję się zapytać gdzie pracujesz. :blink:

Opublikowano (edytowane)

Wyprowadź nas z błędu, bo tak to trochę zabrzmiało, że aż boję się zapytać gdzie pracujesz. :blink:

Napewno nie w burdelu. :lol: :lol: :lol:

Tak mnie kiedys pewien koles zaskoczyl jak bylam w pracy. Zadzwonil na sluzbowy i ja odebralam

ON - Dzien dobry

JA -dzien dobry

on -z tej strony firma janosik sie klania

ja - kto???

on -firma janosik.

ja -tak slucham

on - mam do pani takie pytanie

ja - tak slucham

on -czy mozna u panstwa zlozyc zamowienie z dnia na dzien???

ja -tak chwileczke wezme tylko cos zeby zapisac. slucham.

on -chcialem zlozyc zamowiene z dnia na dzien czy tak mozna u panstwa

ja -tak mozna

on -no ale zeby niebylo ze nagle niema.

ja -prosze pana u nas wszystko realizujemy.

on -to chcialbym zamowic na niedziele wieczorem na 20

ja -tak :lol:

on -panne Barbare w sukni wieczorowej. :lol:

Tak koles zdobyl nr i zlozyl zamowienie zeby sie spotkac ze mna na festynie

Edytowane przez banan575
Opublikowano

I tak trzeba a nie czekać jak mamusia do domu przyprowadzi i powie że to ta czy ten.

Koleżanka dała wędkę i trzeba tą "rybkę" złapać (a nie czekać aż ktoś przyniesie rybę).

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A może mamusia przyprowadzi i będzie babcią :P

Opublikowano

Na festynie, hmm w dodatku suknia wieczorowa, więc musiały też być kiełbaski i piwo. A orkiestra jak wypadła?

Opublikowano

I tak trzeba a nie czekać jak mamusia do domu przyprowadzi i powie że to ta czy ten.

Koleżanka dała wędkę i trzeba tą "rybkę" złapać (a nie czekać aż ktoś przyniesie rybę).

To nie byl koniec tej rozmowy, wszystko nagrywalo sie na sekretarke. Final byl na festynie.

Opublikowano

To nie był koniec tej rozmowy, wszystko nagrywało się na sekretarkę. Finał był na festynie.

Ja wykorzystałem tylko pomysł nawiązania znajomości, nie wnikam jak potoczyły się dalsze losy znajomości.

Opublikowano

@banan, tak ten post zabrzmiał, jak byś była zdesperowana... ;) on złożył zamówienie, a Ty musiałaś go jeszcze szukać... ;) hymmm... pewno masz już pełną skrzynnkę na PW odnośnie podania nr... ;)

Opublikowano

Tzn Ja tylko napisalam jak to do mnie zadzwonil.

On byl taki obtrzaskany, wiedzial o mnie wszystko, gdzie pracuje co robie jak chodze ubrana. A ja znalam jego imie i to ze niepotrafil wymowic R.

Nie bede Wam opisywac histori, ale On tak wszystko robil ze wzbudzal we mnie pozadanie i chec spotkania z Nim.