Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

🤭

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
57 minut temu, Luki99 napisał:

@yacenty, @prorokzajmie się ktoś tym @ippon - em

Tolerowałem twoje fantazje na temat rolnictwa ale że jesteś konfidentem to dla mnie jesteś jedno wielkie zero. 🤮

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

pisze człowiek...nie ważne kto a ten konfident robi jakiś problem ...A niczego do niego nie pisał i nikogo tu nie obrażał ...Nie podoba się nie czytaj ...

Może on nie, ale Ty to wielu obraziłeś chociażby dzisiaj. 

Opublikowano

kurna ruskie onuce czy antysemici jakos na forum nie przeszkadzaja a biedny chlopak z problemami ktory sobie nikogo nie obrazajace i smieszne glupoty to juz przeszkadzaj..

przerwa swiatecznw szkolach.... 99 rocznik ?? corka  w pracy jest ten to chyba jakis wielorocznika jest..

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

placek ty kobiety od faceta nie rozróżniasz 🤣🤣🤣

ja nie mam parobka jak ty ..

1 godzinę temu, Luki99 napisał:

@yacenty, @prorokzajmie się ktoś tym @ippon - em

wez na wstrzymanie- dawno sie nie udzielales a terza gupoty cie zajmuja..

dziecko widzisz jaki jest naglowek tego tematu ?? hyde park- przetlumacz sobie jesli nie wiesz co to znaczy- 

Opublikowano

ona tez szkole rolnicza skonczyla.

ale ja bym sie tym wyksztalceniem nie chwalil- gdy dorosniesz to wtedy zaocznie bedziesz sie uczyl-zalozymy sie o flasze ze za kilka lat tak zrobisz ??

Opublikowano
8 minut temu, Luki99 napisał:

Ile ja praktyki zdobyłem przez te lata. 

No widać np. w żywieniu krów mlecznych .🤣😂

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

🤣😂

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
17 minut temu, Luki99 napisał:

Skoro teraz będę kupował 2 ha ziemi za gotówkę to jednak  coś mi wychodzi i do kupna czegokolwiek niepotrzebne wykształcenie. 

Phi. 😁

Ja też kupuje prawie dwa ha ziemi i jeszcze prasę rolującą. 😁

Opublikowano
44 minuty temu, Luki99 napisał:

Mogę się założyć nawet i o skrzynkę. Ile ja praktyki zdobyłem przez te lata. A tak bym przesiedział w szkole na studiach z obecnym poziomem nauczania. 

zobaczymy za pare lat-moja stara szkole zrobila po 40 😂.

ja znam takiego i to rocznik 97 ktory nawet szkoly specjalnej na poziomie gimnazjum nie zrobil.. 

wczoraj przyszedl i pyta czy ziemniaki wczesne oplaca sie sadzic..nawet po zeszlorocznych zbiorach  jeszcze nie zaoral....

praktyka, praktyka ale warto sie zawsze doksztalcic. ile razy tu wysmiewalem teorie z d*py albo opowiadan sasiadow wziete-

wszystko jest juz zbadane i opisane-zamiast uczyc sie na wlasnych bledach ucz sie na czyich....

np. takiego ogarka-on tez krowy chowal, zadnej wiedzy nie posiadal tylko zdrowe nogi,gdy nogi wysiadly krowy musial sprzedac i teraz tylko do pieca co 2 godziny chodzi dokladac.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, PRIMO napisał:

Phi. 😁

Ja też kupuje prawie dwa ha ziemi i jeszcze prasę rolującą. 😁

to Ty pewnie najlepsza partia w okolicy 😁

A tak na serio to myślę, że koleś może pytać na prawdę, sam mam kolegę po 40, własna nowa chałupa, robota z której kasy trochę jest i jest sam bo z tego co właśnie mówią  to za bardzo gadki nie ma 

Edytowane przez thor1984
Opublikowano
1 minutę temu, thor1984 napisał:

to Ty pewnie najlepsza partia w okolicy 😁

Ależ skąd. 😳

Ja to taki paprok. 😉

1 minutę temu, debrzyna napisał:

Nabrałeś kasy za  Vikonke to możesz  poszaleć ☺️

No myliarder na wichurę. 😂

Opublikowano

ogarek -chcesz to ci wysle te opony-leza pod plotem, nie jestem toba wiec do lasu nie wywioze. daj na  priwa adres i oplac przesylke i po swietach bedziesz mial, bieznik jak nowy, nudzi ci sie to sobie polepisz i do konca zycia ci wystarcza.