Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A to nie lepiej byłoby 600 :-) 

To ja nie mówię żeby pakować dodatki pod sam sufit. 

Musze Cię zjechać za jedno: MF nie bo złodzieje ale Claas na tej skrzyni już jest "be". 

Opublikowano
59 minut temu, sumek666 napisał:

Mówię Ci jest w promocji  430 też się nie da. Dopiero 440 to taki model High End ale wtedy w grę wchodzi już 510 ;)

Ale czego tam nie można dołożyć do 430 a do 440 już można? Opcje wyposażenia dla nich są chyba takie same.

Opublikowano (edytowane)

Arion 450 CIS+ na Hexashift, pompa wielotłoczkowa i elektrozawory (3 pary), przedni tuz, amortyzowana oś i kabina, przeszklony dach 305 tys. zł netto. I jest to wyższa cena niż na dobrze wyposażoną 510-tkę w wersji CIS (pompa wielotloczkowa 150 l/min, przedni tuz, zawory hydrauliczne sterowane mechanicznie - 3 pary, amortyzowana oś i kabina, opony 480, 600, profil 65, Trelleborg felgi 28 i 38) - 295 tys. zł netto.

430 w związku z tym będzie kosztować około 285 tys. zł netto w wyposażeniu CIS+ j/w.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano (edytowane)

Ja ariona 430 CIS skrzynia quadrishift przedni tuz pompa 100l/min opony 440/28   540/38 zaczep automat 3 zawory pneumatyki siedzenie grammer i radio czyli wyposazenie takie jak potrzebowalem po ciezkich negocjacjach zgodziłem za 217 netto. Ciągnik z 2018 roku.

Edytowane przez pala92
Opublikowano

Ja miałem wyceny na 420 CIS+ a 430 na CIS odpowiednio na 222 i 223 tys ale to były płacowe modele z 2017 roku a wycenę robiłem też w 2017 roku. Miękka, TUZ, amor, kabina. Więcej nie pamiętam :)

510 CIS z tego roku wycena 276 tys. 

Opublikowano
4 godziny temu, Kos_pl napisał:

Arion 450 CIS+ na Hexashift, pompa wielotłoczkowa i elektrozawory (3 pary), przedni tuz, amortyzowana oś i kabina, przeszklony dach 305 tys. zł netto. I jest to wyższa cena niż na dobrze wyposażoną 510-tkę w wersji CIS (pompa wielotloczkowa 150 l/min, przedni tuz, zawory hydrauliczne sterowane mechanicznie - 3 pary, amortyzowana oś i kabina, opony 480, 600, profil 65, Trelleborg felgi 28 i 38) - 295 tys. zł netto.

430 w związku z tym będzie kosztować około 285 tys. zł netto w wyposażeniu CIS+ j/w.

to ja za 440 CIS+ w tej wersji plus tur oryginalny chyba fl100 miałem oferte 293 tys netto w drugiej połowie 2018 roku

Opublikowano (edytowane)

Już ok odinstalowałem. 

1. Arion 430 110 KM moc maksymalna (amortyzacja kabiny, standardowa oś przednia)

Cena netto: 239 000,00 zł

CIS komputer pokładowy z wyświetlaczem czarno białym

QUADRACTIV+EM+HS

6T tylny podnośnik

Dolne ramiona kat. 3

2 mechaniczne stabilizatory

Cięgło górne hakowe kat.3/2

Krótkie szyny zaczepu transportowego z PITON

Dolny zaczep rolniczy

Zaczep transportowy automatyczny 44/38

Dodatkowe kule kat. 3/2

2 obowodowe hamulce przyczepy

Układ hydrauliczny pompa zębata (OC) 100 l/min

3 zawory sterowane mechanicznie (OC)

40 km/h

WOM 540/540ECO/1000

Czop WOM 1"3/8 21+1"3/8 6 wpustów

Obrotowe błotniki 470mm

Sterowanie zewnętrzne WOM

4 cylindry ECE R120 105 KM nom. / 110 KM max.

Włącznik akumulatora

Olej napędowy bezbarwny

Kabina standardowa amortyzowana

Wysoki dach z lukiem

Wycieraczka tylnej szyby

2 lusterka zewnętrzne, 1 wewnętrzne

Poszerzenia błotników

Uchwyt na terminal

4 światła przód + 4 światła tył na kabinie + 2 w masce

Siedzenie pneumatyczne Grammer - jeśli wielofunkcyjny uchwyt

Siedzenie pasażera

Klimatyzacja manualna

Chłodzony schowek na butelkę

2 światła ostrzegawcze

440/65-R28 opony standard / felgi stałe

540/65 R38 opony standard / felgi stałe

1. Arion 450 130 KM moc maksymalna, pokazowy (amortyzowana kabina, amortyzowana przednia oś)

Cena netto: 249 

Edytowane przez karolr2
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Shaun

Odpowiednik Autodrive u MF-a, automatyka przekładni. Zmienia półbiegi jak i zakresy. Możesz sobie też zdefiniować między jakimi zakresami i półbiegami ma się poruszać.

Edytowane przez Kos_pl